Erik ten Hag, ankomst København, 07.11.2023.

Skadeoppdatering fra Ten Hag:

– Jeg forventer ikke at Casemiro eller Martínez er tilbake før jul

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag har blitt tvunget til å gjøre mange endringer på laget denne sesongen på grunn av skadesituasjonen, og han håper at mer stabilitet etter hvert kan gi fremgang på banen.

– Når vi blir mer stabile, har vi en større sjanse til å vinne flere kamper på rad. Det gir deg mer selvtillit. Det starter med god organisasjon og riktig innstilling, selv om vi ikke spiller på vårt beste. 

Manageren bekreftet at både Marcus Rashford og Harry Maguire er spilleklare mot FC København. Rashford mistet oppgjøret mot Fulham, mens Maguire ble sjekket for potensiell hjernerystelse i kampen.

Ten Hag ble også spurt om noen av spillerne som er langtidsskadet, og selv om han kunne røpe at enkelte spillere nærmer seg, så er spillere som Martínez og Casemiro fortsatt ute en stund. 

– Jeg holder alltid litt igjen på [informasjon] om slik tematikk. Jeg forventer at noen spillere er tilbake [snart], men Casemiro og Martínez har veldig betydelige skader – jeg forventer ikke at de er tilbake før jul. Casemiro er ute i mange uker.

UTE I MANGE UKER: Casemiro.
Powered by Labrador CMS