– Jeg er sikker på at det vil snu

Publisert Sist oppdatert

Tre seirer på rad, men ikke akkurat tre overbevisende seirer. Så et klart 0-3-tap for de lyseblå naboene. Fem tap på ti ligakamper er ikke akkurat gullform, heller.

Erik ten Hag har imidlertid ikke mistet troen.

Han og United droppet den offisielle pressekonferansen før onsdagens ligacupkamp mot Newcastle, men han har sagt sin mening i kampprogrammet.

– Det er mye på spill før hver eneste kamp her i United. Hver eneste dag er det press på alle, men de kravene og standardene er en utfordring vi bare må angripe.

– Sesongstarten har riktignok ikke vært som vi hadde håpet på, men jeg er sikker på at vi har både kvaliteten og holdningene som et kollektiv for å komme oss på rett spor. Jeg tror at det bare handler om tid før vi vil vise hva vi virkelig står for. Det vil snu, det er jeg sikker på, skriver han.

– Jeg tror fortsatt på disse spillerne, og jeg har tro på at vi kan bli bedre etter en vanskelig start.

SKUFFET: Erik ten Hag under tapet mot City.

United slo Newcastle 2-0 i ligacupfinalen forrige sesong, men spilte 0-0 hjemme og tapte 2-0 borte i ligaen. 

Ingen må være i tvil om at United søker seier onsdag og en ny ligacuptittel senere i sesongen.

– Kamp-gjennomføringen i ligacupen forrige sesong, spesielt i finalen mot Newcastle, viste hvordan dette laget kan skinne når det gjelder som mest, og onsdagen blir en ny sånn kveld for oss.

– Vi ønsker alltid å gjøre det så bra som mulig er i alle turneringer vi deltar i. Vi vet jo hvor godt det var å løfte dette trofeet, og som regjerende mestere ønsker vi å komme tilbake til Wembley for å forsvare trofeet vårt.

– Samtidig vet vi at vi mot en sterk motstander må være på vårt aller beste hvis vi skal avansere. Dette er jo cup. Det er ingen ny sjanse hvis vi ikke leverer i kveld, sier han.

– Det er ikke noe poeng å synes synd på oss selv. Ingen liker tap, spesielt ikke som i Manchester-derbyet, men alt vi har oppnådd sammen til nå har handlet om å se fremover. Derfor må vi se fremover med en gang.

Powered by Labrador CMS