– Jeg er overbevist om at laget vil gjøre det bra

Tidligere United-kaptein Antonio Valencia om nye spillere, tabelltopp og Champions League.

Publisert Sist oppdatert

I et eksklusivt intervju med Uniteds spanske nettside, snakket den tidligere United-kapteinen Antonio Valencia om årets sesongstart.

Valencia spilte i United fra 2009-2019. Han var blant annet med på å løfte Premier League-trofeet to ganger.

Etter årets sesongstart er det vanskelig å tro at sesongen vil ende med tabelltopp og Champions League-finale, men den tidligere kapteinen har ikke mistet håpet.

Merk: intervjuet ble gjort før helgens kamp mot Brighton.

– Vel, ligaen har akkurat startet. Vi er bare fire kamper inne. Så de nye spillerne som nettopp kom, blir tilpasset til et nytt system. Noen ganger kan det være komplisert. For noen spillere er det vanskeligere, men jeg håper de kan tilpasse seg så snart som mulig, for lagets beste.

– Det er mange konkurranser, men jeg er overbevist om at laget vil gjøre det bra fordi vi har mange flotte spillere. De har allerede vist det tidligere. Så jeg tror ikke det vil være noen problemer. 

– Forhåpentligvis, kan vi vinne Premier League i år, og jeg håper at vi ikke taper for mye terreng på Manchester City eller noen av de andre klubbene på toppen av tabellen.

– Vi spiller likeverdige mot alle og prøver å få en fordel.

LIGAMESTER: Antonio Valencia feirer ligagull sammen med Alexander Büttner, Ashley Young, Anderson, Patrice Evra og Javier Hernández.

Tirsdag kveld starter årets Champions League. United spiller sin første kamp på onsdag. Det blir ingen lett start for de røde djevlene, som havnet i gruppe A sammen med blant annet Bayern München. United møter de tyske seriemesterne på bortebane.

 Forrige gang Manchester United spilte i mesterligaen var i 2021/22-sesongen. Da røk de ut etter å ha tapt mot Atletico Madrid i åttedelsfinalen.

 – Vel, dette er et lag som alltid burde spille Champions League fordi det er en stor klubb med historie. Manchester United har vunnet denne turneringen mange ganger.

– Så det er et lag som må konkurrere mot de beste. Vi har en vanskelig gruppe, men vi vet at laget må forberede seg godt, konsentrere seg om disse kampene og gå videre fra gruppespillet. Jeg tror det må være målet.

Powered by Labrador CMS