Højlund og Garnacho i intervju med Amazon.

- Jeg er den lykkeligste mannen i verden!

Publisert Sist oppdatert

United snudde fra 0-2 til 3-2 mot Aston Villa på Boxing Day.

Alejandro Garnacho og Rasmus Højlund ble de store heltene for United. Garnacho med to og Højlund kronet snuoperasjonen med å bli matchvinner og samtidig score sitt første mål i Premier League. 

Av jubelscenene var det ikke vanskelig å se at dansken ble noen kilo lettere av å endelig få hull på det som etter hvert har blitt en stor verkebyll foran mål.

Like etter kampslutt møtte de to heltene rettighetshaver, Amazon, til intervju og dansken la ikke skjul på følelsene han kjente på da dommeren tok til fløyta for siste gang.

- Jeg er den lykkeligste mannen i verden akkurat nå. 

- Jeg har scoret noen mål i Champions League, men det har latt vente på seg i Premier League. Du kunne se det på jubelen min at dette var et stort øyeblikk. Jeg er veldig glad for å få mitt første og håper å kunne bygge videre på det. 

- Det er en stund siden sist jeg har scoret, men ja jeg er veldig fornøyd. Vi hadde troen på det helt inn og vi viste enorm karakter i dagens kamp.

Også Garnacho så på kampen som en stor kveld.

- Det er en nydelig følelse å stå her. Vi var to mål bak, men vi er Manchester United og vi gir aldri opp. 

- Det er en av de største kveldene i mitt liv.

Argentineren tar også opp kritikken som har gått på at United ikke scorer nok mål.

- Det er mange som snakker om at angrepsspillerne i Manchester United. I dag ser du Marcus Rashford leverer assist og Rasmus og meg scorer målene. Jeg er veldig fornøyd. 

Senere møtte Højlund også Viaplay og Roar Stokke i mediesonen. Der oppsummerte dansken kampen og opplevelsen slik.

- Det var en deilig følelse og jeg er veldig glad for å score mitt første i Premier League. Det har tatt sin tid, men det har bare vært et spørsmål om tid før den satt og det gjorde den i dag. 

MATCHVINNER: Rasmus Højlund.

Stokke lurer videre på om han har mistet troa på seg selv etter å ha gått så lenge uten nettkjenning.

- Nei, i grunn ikke. Jeg fikk den forløsende scoringen i dag. Jeg har hatt troa hele tiden, og det må jeg også ha. Jeg har vist at jeg kan score mål med fem scoringer i Champions League, men det er klart at det er fint å få sitt første i ligaen og forhåpentligvis får vi enda flere fremover.

Dansken avslørte også at Ten Hag ikke hadde kommet med noen tordentale i pausen.

- Han sa ikke det store. Vi måtte gjøre det vi hadde blitt enige om, å angripe dem i bakrom. Vi hadde flere gode muligheter i første omgang, men fikk ikke ballen i mål og var uheldige. Vi er United og hadde hele tiden troa. Det handlet om kvalitet i de avgjørende situasjonene.

Avslutningsvis takker Højlund sine lagkamerater for støtten.

- Det er ikke noen bedre måte å vinne på og jeg er veldig glad for å bli matchvinner. Jeg må takke lagkameratene mine for servicen og støtten. I dag satt det godt offensivt. Garnacho leverer en kjempekamp, Rashford og Bruno spiller også gode kamper. Alle i de fremste posisjonene leverte bra.

Powered by Labrador CMS