Pressekonferanse

ANSVARLIG: Erik ten Hag forteller at han er ansvarlig for at spillerne har hodet på rett plass. Foto:

– Jeg er ansvarlig for at de har riktig mentalitet

Erik ten Hag møtte pressen før hjemmekampen mot Brentford. 

Publisert

I del to av pressekonferansen med Erik ten Hag var nederlenderen veldig opptatt av at spillerne måtte stå sammen. 

Budskapet som gikk igjen på mange av spørsmålene var at laget måtte stå sammen, følge prinsippene og sørge for at de var samme side hele tiden og ikke bare i deler av kampene. 

53-åringen svarte også kort og konsist på spørsmål om Jadon Sancho. Her kunne han dele at han fortsatt ikke er tilgjengelig for laget og ga uttrykk for at han ikke var særlig lysten på å snakke mer om engelskmannen. 

UTILGJENGELIG: Jadon Sancho. Foto:

På spørsmål om han hadde tiltro til at spillerne i garderoben har riktig mentalitet til å snu den dårlige trenden svarte Ten Hag følgende. 

– Jeg er ansvarlig for at de har riktig mentalitet. Det må jeg sørge for, gjennom kommunikasjon og jeg gir 100 prosent hver dag for at vi skal ha den riktig mentaliteten. Det er viktig at vi skaper samhold i gruppen. 

Det ble også spurt om det føltes umulig å trene United, med tanke på at mange andre store trenere har slitt der før nederlenderen kom til klubben. 

– Nei, det er feil måte å tenke på. Vi må slåss sammen for å reise oss. Vi er på et dårlig sted nå, men vi må alle være på samme side hvis vi skal snu dette. 

Erik ten Hag
MÅ STÅ SAMMEN: Det var hovedbudskapet til Ten Hag etter pressekonferansen. Foto:

Da pressekonferansen gikk mot slutten fikk United-sjefen spørsmål om de mange tilbakeslagene laget har hatt den siste tiden trigger han i slå tilbake å gjøre det enda bedre. 

- Absolutt. Det gjør meg skarpere og det gir meg energi til å snu det, svarte en bestemt Erik ten Hag. 

Powered by Labrador CMS