– Jeg elsker det!

Publisert

Kun Rasmus Højlund har scoret flere mål enn Scott McTominay for Manchester United denne sesongen, men det er ikke bare på klubblaget at den skotske midtbanespilleren gjentatte ganger har funnet veien til nettmaskene.

I EM-kvalifiseringen ble han Skottlands toppscorer med sju mål, og tirsdag jakter 27-åringen nye landslagsmål når de møter Nord-Irland til privatlandskamp.

På en pressekonferanse før kampen gir han i alle fall klart uttrykk for hvor godt han liker å score.

– Jeg elsker det! Det er min favoritting å gjøre, sier McTominay.

– Jeg vet at når midtbanespillere spiller mot meg, og løper inn i sekstenmeteren i full sprint, så er de vanskelige å stoppe. Jeg vet hva det føles å være på den andre enden, så jeg ønsker å gjøre det så mye som mulig, for å hjelpe å skape og lage store øyeblikk og mål for laget.

Scott McTominay har scoret ni mål i United-trøya denne sesongen, men har spilt minst en like stor rolle for landslaget det siste året.

– Min største styrke er å komme inn og være tilstede i boksen, og føre ballen og være en trussel, sier McTominay.

McTominays prestasjoner på både klubblag og landslag den siste tiden har nok gitt ham en enda høyere status i hjemlandet, men midtbanespilleren tar ikke av av den grunn.

– I fotballen må du alltid gi ditt beste. Jeg blir ikke for revet med og tenker at jeg er en større enn jeg er. Jeg kjenner til rollen min i laget og gjør det etter beste evne. Alt er for laget, sier McTominay.

Powered by Labrador CMS