– Ingen problemer med Varane

Erik ten Hag avviser at det er noe problem mellom han og Rahaël Varane. 

Publisert

De siste ukene har Harry Maguire og Jonny Evans figurert som midtstoppere for United. På del en av pressekonferansen uttalte at Ten Hag at Evans ikke er klar til oppgjøret mot Luton. 

Dermed er det duket for at en fransk verdensmester kan starte på Old Trafford. Nemlig Raphaël Varane. 

Han ble også samtalemne på del to av pressekonferansen med United-manageren. Ten Hag fikk blant annet spørsmål om det var noe problemer mellom han og Varane. 

– Absolutt ikke. Det handler om taktikk. Det er grunnen til at Harry (Maguire) og Jonny (Evans) har spilt sammen. Jeg synes de har spilt veldig bra, sa Ten Hag før han utdypet:

– I fjor spilte ikke Harry så mye. Da var jeg veldig fornøyd med Varane sine prestasjoner. Men akkurat nå spiller Harry veldig bra og det er en intern konkurranse. 

INGEN PROBLEM: Ifølge Ten Hag er det ingen problemer mellom han og Varane. Foto:

Nederlenderen hintet også om at han anså Varane og Maguire som de naturlige valgene på høyre midtstopper plass, mens Evans og Lindelöf var de mest naturlige valgene på den venstre midtstopperplassen, når Martinez er utilgjengelig. 

– Det er enkelte kamper de (Varane & Maguire) kan spille sammen, det har de allerede bevist. Men oppbyggingen av spillet flyter ikke like bra når en av dem spiller på venstre stopperplass. 

- Evans og Lindelöf er begge høyrefotet, men de kan spille seg ut på en komfortabel måte med venstrefoten og samtidig finne de riktige vinklene. Dermed kan vi enklere spille oss ut bakfra, avslutter United-manageren. 

Trolig starter Maguire hjemme mot Luton. Så gjenstår det å se Ten Hag foretrekker Varane eller Lindelöf som makker til engelskmannen. 

Powered by Labrador CMS