Trenerteamet med Steve McClaren, Mitchell van der Gaag og Erik ten Hag kikker utover Old Trafford under kampen mot Southampton i mars 2023.

- Ingen garanti for at Ten Hag får beholde trenerteamet

Publisert Sist oppdatert

Usikkerheten rundt Erik ten Hags fremtid gjør også at trenerteamet med Mitchell van der Gaag og Steve McClaren i spissen står i fare for å miste jobben dersom Ten Hag skulle forsvinne fra United, men selv om Ten Hag skulle beholde jobben er det ikke sikkert resten av trenerteamet blir med videre.

I en sak for Daily Mail skriver Chris Wheeler at selv om Ratcliffe skulle bestemme seg for å beholde Ten Hag som United-manager er det ingen automatikk i at trenerteamet rundt kommer til å beholde sine jobber når INOES er ferdig med å analysere klubben innenfra og ut. 

Nevnte Van der Gaag og McClaren signerte i likhet med Ten Hag treårskontrakter med United da de ble ansatt, men Wheeler hevder nå at det ikke er noen garanti for at de blir ut kontraktstiden om INEOS finner det slik at det vil være bedre å bytte dem ut. 

En annen som kun har kontrakt frem til sommeren er angrepstrener Benni McCarthy. Sørafrikaneren har søkt seg forsikringer rundt egen fremtid i klubben og har utenfra blitt ansett som en populær mann innenfor Carringtons vegger.

I samme sak skriver Wheeler at det ventes at Jason Wilcox vil komme inn som ny teknisk direktør og overta jobben til Darren Fletcher.

Powered by Labrador CMS