SEVILLA MED U-SVING ETTER HANNIBAL-UTTALELSER:

Ble først «kritisert» av hovedtrener Sánchez Flores – så ble han inkludert i kamptroppen

Publisert Sist oppdatert

Hannibal Mejbri inntok La Liga-scenen med å pådra seg et gult kort etter bare ett minutt i det blytunge 5-1-tapet mot Girona sist helg.

I midtuken ble tunisieren utelatt fra kamptroppen i Copa del Rey-nederlaget mot Atletico Madrid, og i forkant av søndagens kamp mot Osasuna sa Sevilla-sjef Quique Sánchez Flores, som blant annet har en fortid i Watford, følgende om situasjonen til Hannibal:

– Etter å ha vært med ham, snakket med han og sett de første minuttene mot Girona, har vi bestemt oss for å gi ha nødvendig rom til å forstå hvor han, at han er i Sevilla og hva det medfører, sa Flores ifølge Manchester Evening News.

Uttalelsene ble tolket som at tunisieren var uaktuell til oppgjøret mot Sevilla. Et par timer senere publiserte den spanske klubben kamptroppen, og der var Hannibal overraskende nok inkludert.

Hannibal fikk flere muligheter av Erik ten Hag i høst, og i 1-3-tapet mot Brighton i september noterte han seg på scoringslisten.

Starten i La Liga har imidlertid ikke vært enkel.

– Han er nødt til å vite hvor han er. Vi har snakket med ham og vi tror at han trenger tid til å lære, og vi ønsket å gi ham den muligheten. Han vil få tid til å se ting fra utsiden før han returnerer til troppen, forklarte Flores.

– Til syvende og sist er de gutter som plutselig har havnet i en så stor klubb som Sevilla, der det er omstendigheter som krever mye. De trenger å se ting i perspektiv, og det skjer best fra utsiden. Han trenger å ta et steg for å forstå hva vi ønsker. Jeg tror han vil forstå det til slutt, la han til. 

Så ble vi ikke akkurat veldig mye klokere av at midtbanespilleren er inkludert i kamptroppen til søndagens kamp.

Powered by Labrador CMS