Højlund feirer scoring mot Villa på Villa Park.

Hylles av ekspertene:
- Han kommer til å bli en superstjerne!

Publisert

Da Rasmus Højlund scoret kampens første mål borte mot Aston Villa søndag var det den femte kampen i Premier League hvor dansken har kunne kjenne på følelsen av nettsus.

I en alder av 21 år og sju dager ble han med det den nest yngste i Premier League-historien til å gjøre nettopp det, kun slått av Nicholas Anelka som var 19 år og 239 dager da han klarte det samme.

Uniteds nummer 11 måtte vente i det som føltes som en hel evighet før han fikk sitt første mål i Premier League, mot nettopp Aston Villa på Old Trafford, men ser nå virkelig ut til å ha funnet ut av det foran mål og det sammen med sine lagkamerater.

Det blir også lagt merke til, for etter at United slo Aston Villa 2-1 på Villa Park søndag fikk Højlund et eget segment i Sky Sports sending etter kampen og dansken fikk lovord av både Roy Keane og Paul Merson.

Den tidligere United-kapteinen Roy Keane var først ute med å hylle Uniteds nummer 11 og hans gjennombrudd den siste snaue halvannen måneden.

- Han er i fyr og flamme, det tok han noen måneder, men man kan se nå at han har funnet seg til rette og har mer tro på seg selv.

- Når han går ut på banen så tror jeg han tenker "Jeg kommer til å score mål for Manchester United" Han er i strålende form og det er takket være at han har fått tillit av manageren, som ikke har hatt så mange andre valg.

Paul Merson stemmer i og holder ikke igjen i sin beskrivelse av hvor langt han tror at Højlund kan nå i United.

- Han er en ung gutt som spiller for en av de største klubbene i verden. Hvis det er en ting du kan flaske opp i fotballen så er det selvtillit. Hvis han hadde fått den samme sjansen som han satte i mål i dag i starten av sesongen så hadde han skutt så hardt han kunne og kanskje bommet på sjansen. 

- Han kommer til å bli en superstjerne!

Se målsniken Højlunds scoring og resten av høydepunktene fra seieren mot Aston Villa her:

Powered by Labrador CMS