Erik ten Hag, pressekonferanse 20. oktober 2023.

Del to av pressekonferansen:

– Hvis en ønsker å prestere, så trenger en sultne spillere

Publisert

På del to av pressekonferansen før Tottenham-kampen – og her er det verdt å presisere at denne seansen ble gjennomført fredag – så fikk Erik ten Hag spørsmål om viktigheten av disiplin. 

Dette i lys av at Cristiano Ronaldo forlot klubben forrige sesong, og at Jadon Sancho nå dro til Dortmund etter å ha vært ute i kulden etter at han nektet å beklage sine meldinger i sosiale medier hvor han langt på vei beskyldte Erik ten Hag for å være en løgner.

– Hvis en ønsker å prestere, så trenger en sultne spillere. Som jeg har sagt før så trenger vi personligheter, og spillere som er veldig sultne etter å kjempe for klubblogoen, og for denne klubben, og å gjøre det i et lag.

På oppfølgingsspørsmål om det er godt å føle at han har støtte fra eierne, og nå også fra den nye minoritetseieren, når det gjelder denne disiplinen, så hadde Ten Hag en litt annen måte å se det på.

– Det handler ikke om disiplin. Det handler om vanlig oppførsel. Det er det det handler om, hva du kan forvente fra en som er profesjonell.

Powered by Labrador CMS