SPILLERBØRSEN:

Lisandro Martinez fortviler mot Brighton.

«Hvem er du, og hva har du gjort med Martinez?»

Publisert

André Onana – 5 
Tre baklengs er ingen god dag på jobben for en keeper uansett hvordan de kommer. Mindre involvert med føttene enn vi så i de første matchene.

Diogo Dalot – 6
Klarer seg godt mot en av ligaens mest uforutsigbare vinger i Mitoma når Wan-Bissaka trøbler med sykdom. Strålende forarbeid til en av Rashfords mange sjanser i første omgang.

Victor Lindelöf – 4
Svensken fremstår usikker og ukomfortabel. Passivt stopperspill med Martinez, som når Gross får sette 0-2. Et flott framspill til Rashford før pause.

Lisandro Martinez – 4,5
Hvem er du, og hva har du gjort med Martinez? Lettelsen var stor hos mange United-supportere da argentineren var inne på laget, men har ikke kommet tilbake der han var før langtidsskaden.

Sergio Reguilon – 6
Solid debut av nødbacken, til tross for resultatet. Får med seg United-fansen på tribunen fra første spark på ballen. Har et deilig nedtak, og løper opp og stopper Welbeck.

Sergio Reguilon i aksjon mot Brighton.
DEBUTERTE: Sergio Reguilon var solid i sin første opptreden som United-spiller.

Casemiro – 4,5
Flere hjelperyttere rundt seg enn det han har normalt. Hjelper lite når 31-åringen er treg og ruskete. Slipper Welbeck på 0-1-målet. Spilte 90 minutter i de fire første kampene, men ut etter 65 i denne.

Scott McTominay – 5
Får sin første kamp fra start, uten at det blir noen stor opptur. Legger ned en ærlig innsats som alltid.

Christian Eriksen – 6
Solid åpning. Danser rundt på midten, byr på piruetter og strør noen forløsende pasninger. Mye ballkontakt, men forsvinner litt gradvis.

Bruno Fernandes – 4,5
Playmakeren som leverte fem målpoeng for Portugal langt mindre synlig på Old Trafford. Mange forsøk, dårlig uttelling. Pådrar seg sesongens tredje gule kort.

Marcus Rashford – 6
Uniteds desidert største trussel. Avfyrer ni skudd, men går likevel av banen uten scoring. Treffer både Steele, Dahoud, krysstanga og nettveggen. På en bedre dag kunne 25-åringen stått med to og tre mål.

Marcus Rashford frustrert etter en sjansebom mot Brighton.

Rasmus Højlund – 5,5
Trodde som resten av Old Trafford at han hadde utlignet i hjemmedebuten, før VAR grep inn og annullerte ettersom ballen hadde krysset dødlinja i forkant. Frisk i starten av andreomgang når han kombinerer med Rashford ved et par tilfeller, men etter en drøy time er tanken tom.


Hannibal Mejbri – 6
Tenner et slags håp med 1-3-reduseringen, men hadde vært langt mer verdt om det kom tre minutter tidligere.

Anthony Martial – 5
Erstatter Højlund på topp uten at han kommer til noen store målsjanser.

Alejandro Garnacho, Facundo Pellistri og Aaron Wan-Bissaka spilte ikke lenge nok til å få karakter.

Powered by Labrador CMS