Husker ikke hva han tenkte: – Jeg bare banket til

Rasmus Højlund forteller at raketten mot Tottenham handlet om «pur instinkt».

Publisert

I sin andre ligakamp på rad på Old Trafford sendte Rasmus Højlund Old Trafford til himmels.

Først virket det som Højlund og Marcus Rashford løp i beina på hverandre. Så banket dansken ballen i nettmaskene bak Guglielmo Vicario.

– Jeg husker ikke så mye av det, og jeg har ikke sett reprisen selv ennå. Det var pur instinkt. Jeg bare banket til, fortalte Højlund til MUTV etter 2-2-kampen mot Tottenham.

Nå står 20-åringen med sju scoringer for Manchester United. Utrolig nok har det bare gitt fire poeng i Premier League og Champions League.

– Det er selvfølgelig skuffende at vi ikke vinner kampen etter å ha ledet to ganger. Vi slår litt av, sa Højlund.

Det samme sa Bruno Fernandes til Viaplay.

– Det var en god kamp av begge lag. Men å lede to ganger og ikke vinne er noe som gjør vondt. Vi kan ikke gi bort så mange sjanser. Vi må forsvare oss med livet som innsats, sa Fernandes.

Højlund og Rashford var involvert i begge scoringene mot Tottenham, og samarbeidet deres ble et tema i flere intervjuer etter kampen.

– Det var fint å gi noe tilbake. Han har servert meg flere ganger. Vi har et godt forhold på og utenfor banen. Vi er begge gode på løp i bakrom, og det samme er Garnacho. Det fungerer bra.

Erik ten Hag roste også samarbeidet til Højlund og Rashford.

– Du kan se at det utvikler seg. Med Garnacho har vi en trio som er en trussel for alle motstandere vi møter, sa Ten Hag i et intervju sendt på Viaplay.

Powered by Labrador CMS