Høydramatisk da United tapte i Parken

Det ble en svært dramatisk kamp vi ble vitne til da Manchester United til slutt tapte 4-3 for FC København i Parken onsdag kveld.

Tapet betyr at FCK klatrer opp på andreplass i gruppa med 4 poeng, like mange som Galatasaray som tapte 2-1 for Bayern München.

Bayern står med 12 poeng og har vunnet gruppa, mens United står med 3.

For Uniteds del gikk det meste på skinner i store deler av den første omgangen mot FCK onsdag, med to Rasmus Højlunds-mål som sørget for 2-0.

I det 42. minutt ble imidlertid Marcus Rashford utvist for en stempling etter en VAR-sjekk. - en avgjørelse som skapte reaksjoner.

Så tok det ikke mange minuttene før Mohamed Elyounoussi reduserte, før Harry Maguire fikk straffe imot seg etter en hands i eget felt.

Diogo Goncalves satte den sikkert, og dermed var det plutselig 2-2 til pause.

Halvveis ut i den andre omgangen var det United sin tur til å bli idømt et straffespark etter en VAR-sjekk, også det for en hands, som Bruno Fernandes satte sikkert opp i det venstre hjørnet.

I det 83. minutt utlignet imidlertid FCK igjen ved Lukas Lerager, før Roony Bardghji sørget for 4-3-seier til vertene noen minutter før fulltid.