Isak

Høydramatisk da U21-laget sesongåpnet med tap

To United-straffer, iskaldt keeperspill og flere overtidsscoringer var bare noe av det vi ble servert da United startet sesongen med et bittert tap.

Det var klart for seriestart for U21-laget mandag med bortekamp mot Crystal Palace.

Etter en kamp som inneholdt det meste, var det imidlertid til slutt vertene som trakk det lengste strået.

Sju minutter på overtid kom avgjørelsen da Jadan Raymand satte inn 3-2, etter at United i det 90. minutt hadde utlignet til 2-2 ved Noam Emeran.

Før den tid hadde Mateo Mejia sendt United opp i 1-0, før Palace snudde kampen ved Jesurun Rak-Sakyi og en prøvespiller.

United best før pause

Sett bort ifra en stor Palace-mulighet innledningsvis, skulle det aller meste handle om Travis Binnions mannskap i den første omgangen.

Etter tolv minutters spill kom den første virkelig store United-sjansen. Isak Hansen-Aarøen spilte en presis ball gjennom Palace-forsvaret til Joe Hugill, som kom seg ned til linja og slo inn langs bakken. På bakre kom en skliende Mejia inn i full fart, men avslutningen gikk i tverrliggeren.

Fem minutter senere var det United-målvakt Tom Wooster sin tur til å vise seg frem.

Sisteskansen viste strålende ballbehandling og ro da han dro av en Palace-angriper to ganger på rad, før han fant en lagkamerat med en presis ball.

En sekvens Ten Hag trolig vil like svært godt!

Se Wooster i aksjon her:

Halvveis ut i den første omgangen fikk United også noe å juble for.

Mejia rykket seg forbi en Palace-forsvarer og dro seg inn i feltet før han ble dratt ned. Dommer pekte på straffemerket, og Mejia satte den sikkert selv.

Resten av omgangen fortsatte det meste å handle om United, med blant annet en ny stor mulighet for Mejia da Emeran fant ham på bakre med et presist innlegg. Avslutningen gikk imidlertid denne gang utenfor.

I stedet for å gå opp til 2-0 skulle lagene i stedet være like langt til pause, da Palace tre minutter på overtid kontret inn 1-1-scoringen ved Jesurun Rak-Sakyi.

Straffebom og overtidsdrama

Kort ut i andreomgang skulle United så få sjansen fra ellevemeteren igjen.

Hansen-Aarøen danset seg forbi noen Palace-forsvarere før han ble felt på ulovlig vis.

Denne gangen gikk Marc Jurado frem til ellevemeteren, og forsøket var for så vidt ganske bra, men en strålende redning fra Palace-burvokteren hindret backen.

I stedet skulle Palace komme bedre med utover i den andre omgangen og etter hvert gå opp i ledelsen ved en prøvespiller i det 77. minutt.

I begynnelsen av overtiden trodde Emeran at han hadde reddet et poeng for United, da han ekspederte et innlegg fra Marc Jurado i mål.

Sju minutter på overtid avgjorde imidlertid Palace kampen til sin favør.

Vertene tredde seg gjennom på høyresiden, før ballen ble spilt lavt inn i feltet. Der ventet Raymand, som fikk en lettere jobb med å sikre Palace seieren.

Crystal Palace 3-2 (1-1) Manchester United

U21 Premier League
Crystal Palace Training Ground

Mål: 0-1 Mateo Mejia (str. 24), 1-1 Jesurun Rak-Sakyi (45+3), 2-1 Prøvespiller (77), 2-2 Noam Emeran (Jurado, 90), 3-2 Jadan Raymand (90+7).

G Aljofree (9), Collyer (15), Shoretire (25), Oyedele (63), Emeran (90+4).

UNITED: Tom Wooster (Thomas Myles, 32), Maxi Oyedele, Teden Mengi, Sonny Aljofree, Marc Jurado, Toby Collyer, Shola Shoretire, Noam Emeran, Isak Hansen-Aarøen (Habeeb Ogunneye, 71), Mateo Mejia (Ethan Williams, 75), Noam Emeran, Joe Hugill (Charlie McNeill, 46).

Ubenyttede innbyttere: Louis Jackson.

SLUTT.

90+7: MÅL. Så sitter den for Palace. Det var nok det. Klarer å spille seg gjennom på høyresiden, før ballen havner inne i feltet hos Jadan Raymond som setter den i mål.

90+5: Nå er Palace nære! Ny stor mulighet alene med Myles, men Uniteds sisteskanse står i veien og avverger!

90+5: Stor sjanse for Palace til å avgjøre fem minutter på overtid! Samme prøvespiller som satte inn 2-1 prøver å curle ballen i det høyre hjørnet, men går like til side.

90+4: Målscorer Emeran med sen takling. Gult kort.

90+1: Sju minutter lagt til, så kan fortsatt skje ting på overtid her!

90: MÅL! United utligner! Emeran drar seg inn fra høyre, spiller ut til Jurado på venstresiden, som igjen finner Emeran som har kommet seg inn i feltet. Kantspilleren får akkurat en fot på ballen og sender den i nettet til 2-2.

86: Det kunne det ikke. Ender i en heading som går langt over.

85: United sliter med å skape de store mulighetene nå. Kan et frispark inne på Palace sin banehalvdel gjøre noe med?

77: MÅL. Palace går opp i ledelsen, og det er visstnok en prøvespiller som gjør det. Mottar ballen ute på venstresiden, drar seg innover og setter ballen forbi Myles.

75: Bytte hos United. Ethan Williams kommer inn for Mejia.

72: Ny stor mulighet for Palace, som er langt bedre med i den andre omgangen. Målscorer Rak-Sakyi drar seg gjennom mot venstre og avslutter mot lengste. Ballen stryker stolpen.

71: Bytte hos United. Hansen-Aarøen går ut. Inn kommer Ogunneye.

66: Stor Palace-mulighet, men Myles gjør seg stor og stopper vertene fra å gå opp i ledelsen.

63: Oyedele med en stykk takling bakfra. Pådrar seg et gult kort.

51: Bom! Jurado prøver seg denne gangen. Ikke et dårlig forsøk, men backen blir stoppet av det som rett og slett var en helt strålende strafferedning.

50: Ny straffe til United! Hansen-Aarøen danser seg gjennom før han blir felt.

46: United med et bytte i pausen. McNeill inn for Hugill på topp.

46: Kampen sparkes i gang igjen.

PAUSE.

45+3: MÅL. Så utligner Palace like før pause. United har dominert fullstendig, spesielt de siste minuttene, men en kontring ender inne i feltet hos Jesurun Rak-Sakyi som får en enkel jobb med å sette ballen i mål.

45+2: United presser på for et andre før hvilen. Hugill avslutter fra hjørnet av seksten og prøver å curle den mot lengste, men ballen går langt over.

45: Collyer kommer seg til avslutning fra langt hold etter en kort corner, men får ikke trykk på skuddet og keeper plukker enkelt.

41: Kjempesjanse for Mejia! Emeran finner kant-kollegaen alene på bakre med et presist innlegg, men avslutningen går like til side.

33: Isak finner Emeran på 14 meter som får avsluttet, men skuddet går rett på keeper.

32: United gjør et keeperbytte. Myles kommer inn for Wooster i buret. Usikkert hva som feilet Wooster, men må være en skade vi ikke har fått med oss.

25: Shoretire med Uniteds tredje gule kort for dagen etter å ha dratt ned en Palace-spiller på vei forbi.

24: MÅL! Mejia setter straffen selv. Setter den til høyre, keeper går riktig vei, men skuddet er såpass hardt at Palaces burvokter ikke klarer å stoppe United fra å gå opp til 1-0.

23: Straffe til United! Mejia viser fram hurtigheten da han rykker seg forbi Palaces venstreback ute på høyresiden, før han blir felt av samme mann inne i sekstenmeter. Ikke noe å si på den.

17: Wooster er iskald da han lurer og drar av en Palace-angriper to ganger på rad. Snakk om å ikke la seg stresse!

15: Collyer pådrar seg Uniteds andre gule kort for dagen med en takling dypt inne på egen banehalvdel.

12: Kjempesjanse til United! Isak sender Hugill igjennom gjennom ute på venstresiden med en presis stikker, som legger inn lavt mot lengste. Der kommer Mejia skliende, som akkurat når ballen, men avslutter i tverrliggeren.

9: Aljofree pådrar seg et unødvendig gult kort for å sparke bort ballen.

8: Palace setter ballen i mål på en retur, men det annulleres for en ganske klar offside.

7: Palace vinner et frispark i god innleggsposisjon. Ballen svinges inn, men går over alt og alle og til utspill fra keeper.

4: United vinner ballen høyt og Hugill får avsluttet fra ti meter, men skuddet blir blokkert.

2: Palace får en stor sjanse umiddelbart alene med Wooster, men avslutningen er svak og går rett på Uniteds sisteskanse.