Howe om Ashworth: – Vanligvis betyr det at noe vil skje

Publisert Sist oppdatert

Newcastles Dan Ashworth er høyaktuell til stillingen som ny sportsdirektør i Manchester United, og på en pressekonferanse fredag formiddag med Eddie Howe fikk Newcastle-manageren spørsmål om den mulige overgangen.

– Ingenting så vidt jeg vet (om noe har skjedd). Det har selvfølgelig vært mye i nyhetene og vanligvis betyr slike ting at noe vil skje. Men her og nå har vi ikke hatt kontakt (med United), sier han.

Torsdag ble det meldt fra troverdig hold at Aswhorth har gitt Manchester United beskjed om at han ønsker seg rollen som ny sportsdirektør i klubben.

HAR SAGT JA TIL MANCHESTER UNITED: Dan Ashworth kan bli klubbens nye sportsdirektør.

Howe innrømmer at Newcastle står overfor en spesiell situasjon, der en av klubbens toppsjefer er ønsket av en rival.

– Det er en uvanlig situasjon. Jeg er vant til spekulasjoner rundt spillere, men dette er annerledes. Forhåpentligvis blir det en rask løsning, sier Howe.

– Det er vanskelig når du er i den rollen, for du må bli værende lenge for å faktisk se fruktene av arbeidet ditt. Folk som har gjort det best i Premier League har hatt en periode med stabilitet. Det tar lang tid å få disse prosessene riktig. Vi får se hva som skjer, fortsetter han.

Uansett hva som skjer rundt Ashworth, er Howe sikker på at Newcastle vil klare seg i fremtiden.

– Fotballen går alltid raskt videre. Newcastle er en stor fotballklubb og vil fortsette å jobbe på en veldig effektiv måte. Vi har noen veldig dyktige folk her, i alle avdelinger, så vi fortsetter.

Powered by Labrador CMS