Højlund Casemiro

Højlund om Casemiro-episode: – Han sa et eller annet på spansk

Publisert Sist oppdatert

Rasmus Højlund fikk omsider United-debuten sin søndag da han kom inn halvveis ut i andre omgang, og selv om det endte med tap, så var i alle fall den unge spissen et lyspunkt.

Nå er han på plass i Danmark foran danskenes EM-kvalikkamper mot San Marino og Finland, hvor han ikke så overraskende er blitt pepret med spørsmål om debuten.

– Det var deilig å trekke trøya over hodet og få mine første minutter som Manchester United-spiller. Det var et toppoppgjør, og det var også like før vi stakk av med seieren, men slik ble det ikke. Men jeg er selvfølgelig stolt og glad over å få min debut, sier Højlund til pressen i Helsingør, gjengitt av Tipsbladet.

Noe som ble tatt opp var episoden underveis i kampen hvor Casemiro tok tak i ham, fyrte opp og så ut til å være tilfreds med innsatsen den unge dansken la ned.

– Han sa et eller annet på spansk. «Vamos» eller noe i den duren. Jeg tror egentlig bare han var fornøyd med at jeg ga laget en litt annen dynamikk enn hva man får fra Martial, sier han, og fortsetter:

– Han er kanskje litt mer teknisk sterk og søker mellomrommet, hvor jeg liker å ta kampene noen ganger. Han (Casemiro) har heller ikke sett meg spille før. Han sa etter kampen at han var positivt overrasket.

 

Højlund fikk også spørsmål om rosen fra britisk presse etter debuten.

– For å være ærlig har jeg ikke brukt noe særlig tid på det. Jeg har hatt fokus på å komme hjem og planlegge min reise hjem til Danmark.

– Det har selvfølgelig vært vanskelig å ikke legge merke til det, når det er skrevet så mye, men det er ikke noe jeg bruker for mye energi på.

Powered by Labrador CMS