RASMUS HØJLUND: Mange håper og tror at han starter mot Arsenal.
RASMUS HØJLUND: Mange håper og tror at han starter mot Arsenal.

Højlund avslo kjempetilbud fra PSG

Publisert Sist oppdatert

«Rasmus Højlund lyttet høflig til pitchen fra fotballsjefen i den andre enden av videosamtalen, men da samtalen tok slutt var tankene hans uendret. Hojlund ville fortsatt ha Manchester United», skriver Laurie Whitwell fra The Athletic.

Fotballsjefen det er snakk om er Nasser Al-Khelaifi fra Paris Saint-Germain.

PSG tilbød dansken høyere lønn enn avtalen han ble enig med United om. 

Den franske klubben ga et åpningstilbud til Atalanta på 50 millioner euro. Whitwell skriver at United ble informert om at PSG ga et nytt bud på ytterligere 10 millioner euro og at de var forberedt på å gå opp til 80 millioner euro, men Al-Khelaifi benekter de høye tallene. 

United skal også ha trodd at Tottenham var ekte utfordrere i kampen om å kapre dansken og at de var villige til å betale 70 millioner pund. 

Til tross for interesse fra Tottenham og tilbud om høy lønn fra PSG, var valget lett for Rasmus Højlund. Han vokste opp som United-fan og det var den eneste klubben han ønsket seg til.

Højlund snakket mye med Erik ten Hag over videosamtaler. Nederlenderen forklarte Højlund nøye om hvordan han ville passe inn i laget og utrykket ønsket sitt om å få han med i troppen sin.

Etter å ha signert for United i starten av august, fikk Rasmus Højlund sin debut for de røde djevlene på bortebane mot Arsenal.

Rasmus Højlund i aksjon mot Arsenal.
DEBUT: Rasmus Højlund i aksjon mot Arsenal.

Højlund startet både i kampen mot Brighton og Bayern. I begge kampene har dansken klart å sende ballen i mål, men målet mot Brighton ble annulert av VAR.

Det er ingen hemmelighet at Uniteds manager er fornøyd med signeringen. Ten Hag ble spurt om Højlunds scoringer i et intervju med klubbens medier før lørdagens kamp mot Burnley.

Rasmus Hojlund har scoret to liknende mål, ett som ble underkjent mot Brighton og så det som ble uttelling mot Bayern. Er du glad for å se ham i boksen og avslutte på den måten han gjør?

⁃ Jeg synes ikke at målene var like. Det første kom fra tvers og det andre kom fra et angrep gjennom midten.

⁃ Vi vet at han kan score, så vi er fornøyde. Nå får han en start, og jeg har allerede sagt tidligere, jeg er sikker på at han vil score mål.

Powered by Labrador CMS