Villa 1-2 United:

Her avgjør Williams på overtid

Manchester United snudde 0-1 til 2-1 på overtid og sikret en perfekt start på den nye sesongen. Målscorer Lucía García ble så glad at hun bannet live på BBC.

Aston Villa 1-2 (0-0) Manchester United

Women's Super League, Villa Park.

1-0: Rachel Daly (76), 1-1: Lucia Garcia (79), 1-2: Rachel Williams (90+2).

Rødt kort: Kirsty Hanson, Aston Villa (74)

Gule kort: Geyse (33), Toone (43), Garcia (90+10)

United: Mary Earps, Hannah Blundell,  Maya Le Tissier, Millie Turner, Gabby George, Hayley Ladd (Hinata Miyazawa 80), Katie Zelem, Lucia García, Ella Toone, Leah Galton (Nikita Parris 71), Geyse Ferreira (Rachel Williams 66)

Uben.innb.: Phallon Tullis-Joyce, Gemma Evans, Evie Rabjohn, Jayde Riviere, Irene Guerrero, Lisa Naalsund

Manchester United snudde 0-1 til 2-1-seier etter en heroisk sluttspurt. Marc Skinners lag har mange nye offensive spillere, men matchvinneren var en gammel kjenning som har vist seg å være gull verdt som innbytter før.

Etter kampen var det en lettet, men svært tilfreds United-manager som ble intervjuet av BBC.

– Vi spilte mye bedre enn jeg trodde vi ville gjøre. Dette er en tøff bortekamp mot et solid Villa-lag, men vi spilte veldig bra. Vi hadde ikke en ideell oppladning med blant andre Geyse som kom tilbake etter en lang flytur på over åtte timer. Men vi kommer nok til å ha mer balanse etter hvert, sier Skinner.

AVGJØRELSEN: Rachel Williams har akkurat stanget United i ledelsen på overtid og omfavnes av jublende medspillere.

United-manageren roste hele laget for aldri å gi opp, men smilte ekstra bredt da navnet til 35 år gamle Rachel Williams ble nevnt.

– Hun har den egenskapen at hun kan komme inn og avgjøre. Mot slutten var det veldig viktig for oss å få spillere i de rette posisjonene til å kunne avslutte og hun har gjort dette før, smilte Skinner.

United hadde spillemessig bra kontroll mot Villa, men skapte ikke de helt store sjansene. Den tidligere United-spilleren Kirsty Hanson fikk rødt kort for å ha plantet knottene i magen på Haley Ladd, men det var Villa som to ledelsen med ti spillere. Rachel Daly fikk ballen inne i feltet, vendte og banket den i mål forbi Mary Earps.

Kun tre minutter senere kom heldigvis utligningen for United. Lucia Garcia kranglet ballen i mål etter en corner og var i perlehumør etter kampen.

– Vi er veldig glade, så glade for å vinne en tøff kamp. Vi viste hva som bor i laget og vi ga aldri opp. Det var fysisk veldig tøft. Nå er jeg så f**ings sliten, men det var fantastisk å få tre poeng, sa Garcia før BBCs reporter måtte unnskylde en saftig glose fra United-spilleren.

Lisa Naalsund var ubenyttet reserve for United.

Vi fulgte kampen live:

SLUTT: Manchester United snur kampen og vinner på dramatisk vis mot Villa, akkurat som sist sesong. Veteranen Rachel Williams blir matchvinner på overtid og United sikrer seg en perfekt start på sesongen!

90+10 min: Garcia får gult kort...

Den klareres. United har ballen og bør kontrollere dette inn nå....

Corner til Villa. Vi er på overtid av overtiden....

Marc Skinner hopper og danser på sidelinjen. Ber jentene sine gi alt nå...

Nervepirrende minutter her nå, men dette fortjener United som har vært det beste laget.

90+2 min: MÅL FOR UNITED!!!!!!!!!! Jadda, der sitter den for United. Innlegget i boksen når Rachel Williams som styrer ballen i mål med hodet. Ballen sniker seg inn nede ved stolperoten! Nydelig!!!

90 min: Det legges til minimum åtte minutter

89 min: Zelem plasserer ballen i retning krysset, men keeper får en hånd på den. Nære på for United.  Det begynner å haste for United.

85 min: United stresser litt for mye i angrep. Har én spiller mer, men klarer foreløpig ikke å utnytte den tallmessige fordelen.  Hayley Ladd har blitt byttet ut til fordel for Hinata Miyazawa som får sin United-debut.

Nå er det plutselig United som har momentum her. Hvilket herlig drama!

79 min: MÅL: United utligner. Villa klarer ikke å klarere en corner. Ballen havner til slutt hos Lucia Garcia som banker ballen i mål.

76 min: MÅL: Aston Villa tar ledelsen 1-0. Rachel Daly får ballen inne i 16-meteren, vender og banker ballen forbi Earps. Der fikk vi svaret på spørsmålet vi nettopp stilte, dessverre.

74 min: Kirsty Hanson får rødt kort for Villa etter en fæl takling på Haley Ladd. Hvordan skal Villa klare seg med ti spillere?

71 min: Nikita Parris kommer inn for United for Leag Galton som ser ut til å ha fått en skade. Da skal United jakte vinnermålet uten Galton og Geyse, de to største offensive truslene...

66 min: Rachel Daly treffer tverliggeren! Ballen havner i returrommet etter en corner og Villa-spissen er nær ved å overliste Mary Earps.

66 min: United gjør dagens første bytte. Geyse går ut og Rachel Williams kommer inn.

63 min: Le Tissier stopper en fremmadstormende Salmon. Dommeren lar spillet gå, men kanskje var United-stopperen en smule heldig der.

60 min: Timen passeres på Villa Park og vi venter fremdeles på en scoring. Geyse legger inn fra venstrekanten, men det er ingen medspillere som truer Villa-målet.

56 min: Kirsty Hanson, den tidligere United-spilleren, fyrer løs fra 20 meter. Langt utenfor, men noe småsløvt forsvarsspill fra United som tillater en avslutning.

54 min: Garcia skyter over fra 20 meter. 2. omgang ligner foreløpig litt på den første. Villa startet friskt, men United kobler grepet og trykker videre i jakten på en scoring.

52: min: Toone krangler ballen med seg og de fleste tror den har gått over dødlinjen, men Toone får skutt fra skrå vinkel.  Van Domselaar redder til corner og den blir resultatløs.

51 min: Zelem prøver seg med en lobb fra 25 meter.  Van Domselaar har kontroll.

46 min: 2. omgang er i gang. Villa har byttet inn Ebony Salmon som har en fortid i United.

Pause: United har vært det førende laget etter en litt rotete start. Geyse har vært et friskt pust og fikk også Uniteds største sjanse, men Aston Villa er skumle på kontringer. Det er egentlig ikke nødvendig med de store endringene for United, men kynismen foran mål må bli større.

43 min: Ella Toone får gult kort for munnbruk. Det kommer like etter at hun hadde en brukbar mulighet. Usikker på hva Toone klager på der. Dommeren likte det uansett ikke.

41 min: Geyse kommer seg fri på høyresiden og legger inn. Villa-forsvaret klarerer, men ballen ender hos Haley Ladd som får en god skuddmulighet. Dessverre sklir hun i skuddøyeblikket og Villa slipper med skrekken.

38 min: Stor sjanse for Villa. Lehmann spilles alene gjennom med Earps, men skuddet går høyt over. Der levde United farlig!

33 min: Geyse får det gule kortet etter å ha vært litt for tøff i en hodeduell etter dommerens smak. Strengt.

30 min: Galton fyrer løs. Skuddet går høyt over mål, men United har koblet grepet om kampen.

28 min: Godt slått frispark fra Zelem. Millie Turner får hodet på innlegget, men klarer ikke å få nok kraft bak headingen.  Van Domselaar redder enkelt.

26 min: Rachel Corsie får gult kort når hun river ned Geyse. Hun blir den andre Villa-spilleren i dommerens bok.

23 min: United trykker på nå. Mangler det siste lille. Leah Galton forsøker seg med et skudd, men det blir bare nesten.

19 min:  United kobler grepet om kampen nå. Gabby George er frisk på venstresiden og Geyse er et uromoment på topp.

14 min: Oi, der er United nær scoring. Geyse ser ut til å være i offside, men det er hun ikke. Stormer mot mål fra skrått hold, men Van Domselaar i Villa-målet redder.

13 min: Lucy Parker får sesongens første gule kort etter en tøff takling på Katie Zelem.

11 min: Lang ball frem mot Garcia, men den blir litt for lang. United begynner så smått å finne fasongen her.

9 min: United med corner, men det blir resultatløs.

3 min: Den tidligere United-spilleren Staniforth med et skudd fra distanse, men Mary Earps har brukbar kontroll.

2 min: Galton med sesongens første innlegg, men det blir ufarlig.

1 min: Da er vi i gang. United med avspark.