Heltent Rashford: - Har fortalt vennene sine at han kommer sterkere tilbake neste sesong

Marcus Rashford skal være svært motivert for å slå tilbake neste sesong. 

Publisert Sist oppdatert

Kilder tett på Uniteds nummer 10 beskriver en Rashford som er fast bestemt på å vise seg fra sin beste side når 2024/25-sesongen sparkes i gang om et par små måneder. 

- Han vet at han underpresterte veldig forrige sesong, men har fortalt vennene sine at han kommer sterkere tilbake neste sesong, sier den anonyme kilden til The Sun

- Vil tilbake til sitt beste

I løpet av Erik ten Hags tid som United-sjef har vi fått sett to utgaver av Marcus Rashford: En målfarlig kantspiller som hamret inn 30 scoringer og som skjøt United til en 3. plass i ligaen og et ligacuptrofé.

 Deretter så vi ham som en skygge av seg selv, og 2023/24-sesongen endte han på åtte scoringer. Han stjal overskriftene på grunn av utenomsportslige hendelser og ble vraket til EM. 

Han var inn og ut av laget i løpet av sesongen og flere klubber rundt om kring skal ifølge rapportene holde et øye med Rashfords situasjon Men ifølge The Sun har ikke Rashford tenkt seg noen steder. 

- Han vet at en ny manager kunne ha kommet inn og kvittet seg med ham. Han vil ikke noe sted og vil tilbake til sitt beste.

Marcus Rashford scoret et drømmemål i Manchester-derbyet forrige sesong. Det håper vi å se mer av neste sesong.

Vil bedre forholdet

Avisen skriver at United-stjernen er glad for at Ten Hag fortsetter som sjef og beskriver at avgjørelsen om å beholde den nederlandske treneren var «en vitamininnsprøytning» for Rashford.  

Han skal ha et ønske om å bedre forholdet mellom dem to, som tidvis virket kjølig forrige sesong. I hvert fall sett utenfra. 

Rashford har en roligere sommer enn normalt. Han er for tiden på ferie og lader batteriene mens England-spillerne er under massivt press i EM. Rashford har tatt en pause fra sosiale medier for å nullstille. 

- Det er på tide å ta en pause fra sosiale medier i noen uker. Jeg har planer om å hvile og nullstille etter det som har vært en utfordrende sesong både individuelt og kollektivt, opplyste Rashford i slutten av mai. 

Håpet er at oppturen United fikk på tampen av 2023/24-sesongen ved å vinne FA-cupfinalen samt en rolig sommer gir Rashford et grunnlag for å slå tilbake neste sesong, sånn som han angivelig skal være motivert for å gjøre. 

Powered by Labrador CMS