– Hele laget støtter ham

Publisert Sist oppdatert

Seks tap på ti kamper er fasit så langt, men lørdag får United på ny muligheten til å rette opp litt av den svake sesongstarten med en god opptreden og godt resultat mot Brentford.

På fredagens pressekonferanse med Erik ten Hag fikk nederlenderen spørsmål om hva United må gjøre for å reise seg.

– Stabilitet. Det er problemet vi sliter med. I deler av kampene, i store deler, gjør vi mye rett.

– Men så har vi øyeblikk hvor vi sliter og slike øyeblikk overlever vi ikke. Vi må gjøre de rette tingene, være konsekvente og gjøre som tidligere. 

Om Rashford: – Alle kjenner til hans kvaliteter

Én av Ten Hags mest trofaste, men som i likhet med flere har trøblet stort denne sesongen, er Marcus Rashford.

Fjorårets toppscorer står med kun én nettkjenning så langt, men Ten Hag er ikke bekymret.

– Når spisser ikke scorer, trenger de litt tid og så vil det komme. Han er så erfaren og når han og laget gjør de rette tingene, så vil momentum komme og han vil bli «on fire».

MÅ REISE SEG: Marcus Rashford har ikke levert varene foran mål denne sesongen, men Erik ten Hag har troen på at det vil snu.
MÅ REISE SEG: Marcus Rashford har ikke levert varene foran mål denne sesongen, men Erik ten Hag har troen på at det vil snu.

– Det er normalt å ikke alltid være på samme nivå. Alle kjenner til hans kvaliteter, også motstanderne gjør det, men hvis Rashy og laget gjør de rette tingene, setter ham opp i de riktige posisjonene, så er det opp til ham.

– Vi har sett de de siste ukene, at han kommer i gode posisjoner. Nå sliter han litt, men dette vil gå over, fordi alle kjenner til kvalitetene hans. Alle i Manchester United støtter ham, hele laget støtter ham og tror på ham, så jeg er sikker at med den selvtilliten, med den troen, så vil dette endre seg og passere.

– Nivået har falt

Ten Hag er tydelig på at han, trenerteamet og resten av laget jobber så godt de kan for å slå tilbake etter den svake sesongstarten .

– Det er vanskelig, men du undersøker det og ser på det. Vi har snakket om det, hvordan vi kan bli bedre, og vi kommer til enighet om ting. 

– Jeg tror det er mer enn én faktor, konsentrasjon er én ting, men det er også andre ting.

I TENKEBOKSEN: Erik ten Hag må finne ut av Uniteds problemer - og det raskt.
I TENKEBOKSEN: Erik ten Hag må finne ut av Uniteds problemer - og det raskt.

På pressekonferansen måtte Ten Hag også svare på spørsmål om resultatene etter ligacupfinalen mot Newcastle forrige sesong.

– Nivået vårt har falt og vi må komme tilbake dit. Det er grunner for det, men fortsatt, det er ikke akseptabelt og vi må kjempe mot det. 

– De har et godt grunnlag for måten vi spiller, vi har regler og prinsipper. Når de hjelper hverandre og støtter hverandre, vil vi spille bedre.

Powered by Labrador CMS