MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 07: Victor Musa of Manchester United at Carrington Training Ground on October 07, 2023 in Manchester, England. (Photo by Manchester United/Manchester United/Getty Images)

Hat-trick av Victor Musa da U18-laget fortsatte sin perfekte sesongstart

Manchester Uniteds U18-lag har startet sesongen perfekt og vunnet sju av sju i Premier League U18.

Mot Blackburn på bortebane forlenget de rekken til åtte av åtte.

Victor Musa ble kampens store spiller og scoret alle de tre målene fra United. Det første allerede etter tre min på straffespark som han selv skaffet.

United slet i store deler av første omgang med å sette sammen spillet sitt og Blackburn var nærmere 1-1 enn United var å score sitt andre.

Joe Boggan kommer kanskje ikke til å sove veldig bra i natt etter at han bommet på åpent mål etter at han hadde rundet Thomas Myles i United-buret etter halvtimen.

I andre omgang kom United ut for å male Blackburn i stykker, og det ble etter hvert synlig at United var det beste laget av disse to og med et drøyt kvarter igjen å spille satte Victor Musa inn 2-0 etter en fin United-kontring.

Samme mann var frempå igjen seks minutter senere og fastsatte resultatet til 3-0.

U18: Blackburn 0-3 (0-1) United

U18 Premier League
Blackburn Rovers Training Centre

MÅL: 0-1 Musa (str. 3), 0-2 Musa (Fitzgerald, 74), 0-3 Musa (80)

Gule kort: Amass (34), Curley (61)

United: Thomas Myles - Jacob Devaney, Reece Munro, Louis Jackson, Harry Amass - Tyler Fletcher, Jayce Fitzgerald - Malachi Sharpe (Ashton Missin 62), Ruben Curley (Habeeb Ogunneye 62), Victor Musa - Gabriele Biancheri (Zach Baumann 75)
Ubenyttede innb.: William Murdock, James Nolan

LIVE:

SLUTT

89 min: Langskudd fra Blackburns Dlamani. Myles kontrollerer den utenfor.

83 min: United fortsetter å kjøre på. Missin spiller fri Baumann ute til venstre. Innbytteren går på mål selv og skyter fra skrått hold. Keeper redder og slår til corner.

80 min. MÅL! Hat-trick for Victor Musa! Blackburn roter det til i egen sone. Fitzgerald stjeler og fyrer mot mål. Keeper gir retur som havner rett i beina på Musa som bruker en berøring før han setter ballen i mål til sitt og Uniteds tredje denne formiddagen.

75 min: BYTTE. Zach Baumann kommer inn for Gabriele Biancheri.

74 min: MÅL! Victor Musa dobler ledelsen! United finner kontringsrom og Fletcher slår en strålende gjennombruddspasning til Musa. Angriperen kommer alene med keeper, men selv om han får en dårlig berøring og får en veldig spiss vinkel klarer han å trille ballen bort i hjørnet.

70 min: Ashton Missin setter fart på skøytene ute til venstre. Innbytteren går fra venstre og inn i sekstenmeteren før han forsøker et skudd mot lengste. Treffer dårlig og avslutningen går utenfor.

63 min: Victor Musa på farten for United. Får ball ute til høyre og drar seg innover. Vender bort en forsvarsspiller en med en kroppsfinte før han avslutter mot nærmeste hjørne. Keeper får en finger på ballen og slår til corner.

62 min: BYTTER. Ruben Curley og Malachi Sharpe går av og erstattes av Habeeb Ogunneye og Ashton Missin.

61 min: Gult kort. Ruben Curley pådrar seg gult kort.

60 min: Dette har utviklet seg til å bli en skikkelig midtbanekamp. Det kriges og kjempes, men ingen av lagene klarer å sette sammen gode angrep til å skape flere sjanser.

51 min: Curley bryter høyt i banen og United tar Blackburn i ubalanse. Midtbanespilleren driver inn i feltet før han ser etter muligheter for å spille til en medspiller. Pasningsforsøket er svakt og blir brutt. Sjanse spolert.

48 min: Curley slår en corner mot bakre. Jackson kommer stupende på bakre og header like utenfor.

47 min: Rot i United-forsvaret innledningsvis også i andre omgang. Munro får en dårlig berøring og mister ballen 20 meter fra eget mål. Shaw plukker opp og fyrer, men Myles står godt plassert og holder avslutningen

46 min: Andre omgang sparkes i gang

PAUSE

45+1 min: Musa på skuddhold og fyrer. Midt på keeper fra 20 meter.

44 min: United med litt mer ro i spillet sitt nå mot slutten av omgangen etter en rotete midtre halvdel av omgangen. Har trillet ball i laget de siste minuttene og venter på muligheter.

36 min: Ny god Blackburn-mulighet. Innlegg fra høyre som havner hos Shaw som på hel volley ikke treffer spesielt godt og skyter over. Likevel Blackburn som er nærmest den neste scoringen her.

34 min: Gult kort: Harry Amass holder i armen på Matthews og belønnes med kampens første gule kort.

30 min: GIGANTISK SJANSE for Blackburn. Tyjon spiller en nydelig stikker i mellomrom mot Boggan. Myles kommer ut og å skjære av, men er for sent ute og blir rundet av Boggan. Spissen har åpent mål, men setter likevel ballen i stolpen. Hvordan slapp United unna der!?

27 min: Fitzgerald pisker ballen bort på bakre stolpe på corneren. Louis Jackson ruver høyest og får til en god heading som går like over.

26 min: Stor sjanse for United! Biancheri viser hurtighet og kontrer for United. Har ball ute til venstre før han drar seg inn i banen og skyter mot nærmeste. Skuddet blokkeres til corner.

25 min: Mer jevnspilt. United har latt Blackburn spille seg inn i kampen, men har foreløpig god kontroll defensivt. United venter på kontringsmuligheter

18 min: Blackburn slår langt på frisparket. Ballen går over hele midtbaneleddet til United og finner Joe Boggan. Spissen ser at Myles står langt ute og forsøker en lobb, men avslutningen går like utenfor.

17 min: Malachi Sharp setter inn en sen takling på Blackburns Brandon Powell. Unødvendig.

11 min: Noen litt roligere minutter etter at det var meget hektisk i starten. Biancheri viser gode tekniske ferdigheter og skaffer en corner i duell med tre Blackburn-spillere.

6 min: Fitzgerald forsøker skudd på det påfølgende frisparket, men skyter langt over.

5 min: Amass slår langt. Keeper kommer ut og plukker, men sklir ballen ut av seksten og får frispark mot seg.

4 min: Stor sjanse for Blackburn. United slurver og Tyjon får god tid til å sikte fra hjørnet av seksten. Skuddet går like utenfor målet til Thomas Myles.

3 min: MÅL! Victor Musa tar straffen selv. Tar et ventesteg som sender keeper til venstre før han triller ballen ned i høyre hjørne.

2 min: STRAFFE TIL UNITED! Amass spiller Musa fri inne i feltet og Musa felles. Dommer peker på straffemerket.

1 min: Stor sjanse for Blackburn allerede etter 15 sekunder. Hjemmelaget kommer rundt på høyresiden og får slått inn etter å ha lurt Amass. Munro følger ikke sin mann og United er heldige med at Blackburn-spiss Boggan header over.

1 min: Kampen er i gang!