Will Fish, Hibernian, 6. desember 2023.

DE UTLÅNTE:

Har vunnet fire av de siste fem – gikk forbi erkerivalen

Publisert Sist oppdatert

Her er en gjennomgang av hvordan det gikk med våre utlånte i helga. 

Livingston 0-1 Hibernian

Martin Boyle scoret kampens eneste mål da Hibernian vant 1-0 borte mot Livingston, og med det klatret forbi erkerival Heart of Midlothian på tabellen i den skotske toppdivisjonen, og er nå på fjerdeplass.

Will Fish spilte hele kampen for Hibs, og han får karakteren 6 på spillerbørsen til Edinburgh Evening News.

Hibernian har nå vunnet fire av de siste fem kampene – og den ene kampen det ble tap i var borte mot Celtic, hvor tap strengt tatt må regnes med.

VANT: Will Fish.
VANT: Will Fish.

Getafe 1-0 Valencia

Mason Greenwood og Getafe spilte nesten hele andreomgangen med én mann mer etter en tidlig utvisning, men det tok sin tid før målet kom. Til slutt kom det, uten at det var Greenwoods fortjeneste, og det ble dermed en trepoenger.

På overtid fikk begge lagene hver sin spiller utvist, så Valencia avsluttet kampen med ni mann. 

Greenwood var på banen hele kampen for Getafe, som ligger rett over midten av tabellen. Han står foreløpig med to La Liga-mål på tolv kamper.

Andre: 

  • Brandon Williams var suspendert i Ipswichs bortekamp mot Middlesbrough lørdag ettermiddag, men Ipswich vant likevel 2-0.
  • Charlie McNeill var ikke i Stevenage-troppen som vant 2-1 borte mot Burton Albion.
  • Granada og Álvaro Fernández skulle spille hjemme mot Athletic Club søndag ettermiddag, og kampen startet med Fernández på benken. Et dødsfall på tribunen gjorde at kampen først ble stoppet, og senere utsatt til en senere dato.

Powered by Labrador CMS