– Har gjort hele laget urolig

Keeperlegenden Peter Schmeichel tror tabbene til André Onana handler om det intense presset som hviler på den ferske United-keeperen.  

Publisert Sist oppdatert

André Onana havnet nok en gang i fokus da Brentford tok ledelsen på Old Trafford lørdag. 

Feilene kom på rekke i United-forsvaret før dansken Mathias Jensen sendte avgårde et skudd som Uniteds nye sisteskanse burde reddet.

At en United-keeper sliter i starten av Old Trafford-karrieren er ikke noe nytt, men keeperlegenden Peter Schmeichel tror Onanas mange tabber har gjort medspillerne urolige.

– Jeg tror det handler om presset. Jeg snakket med ham etter Bayern-kampen og jeg snakket igjen med ham etter oppgjøret mot Galatasaray og han var preget av tabbene, sier Schmeichel til Premier League Productions. 

NEDTUR: André Onanas start i United-trøyen har ikke gått på skinner. Peter Schmeichel ber Onana glemme tabbene og se fremover.

–Jeg har forsøkt å forklare til ham hva det vil si å være en Manchester United-spiller og at du må ta tabbene, putte dem i en boks og legge dem bort. Du må være klar til den neste kampen, ellers venter en ny feil. Nå er hele laget urolig og spillerne vil slite med å stole på ham og det er ikke bra, sier Schmeichel.

Heldigvis for Onana og United besørget innbytter Scott McTominay to scoringer og sørget for tre livsviktige poeng på overtid. 

En annen trøst for United er at syv av de ni lagene foran United på tabellen avga poeng i helgen. Kun Tottenham og Arsenal vant sine kamper og Nord-London-duoen topper Premier League. 

Powered by Labrador CMS