– Håper vi kan skape en æra sammen

Publisert

Fremtiden ser lys ut med blant andre Kobbie Mainoo (18), Alejandro Garnacho (19) og Rasmus Højlund (20) som alle har blitt faste inventarer i elleveren.

På benken mot Wolves satt også Amad Diallo (21), Willy Kambwala (19) og Omari Forson (19), der sistnevnte i tillegg kom inn og noterte seg for en assist på målet til Mainoo.

Ifølge Opta var det andre gang i Premier League-historien at en matchvinnerscoring ble både scoret og assistert av en tenåring, etter Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney mot Liverpool i 2005.

Etter 4-3-seieren over Wolves snakket Højlund varmt om sine unge lagkamerater, som han håper kan løfte United til nye høyder i årene som kommer.

– Vi unge guttene har en liten gruppe hvor vi chatter med hverandre. Det er veldig kult å ha andre unge spillere rundt laget og forhåpentligvis kan vi skape en æra for klubben og være her i mange år sammen.

– Hvis du er god nok er du gammel nok, og det er en god ting. Og vi er her for en grunn, sier Højlund.

SER LYST PÅ FREMTIDEN: Rasmus Højlund.

Dansken selv har nå notert seg for tre mål på de tre siste Premier League-kampene har har vært involvert i.

– Jeg visste at jeg kunne score mål og jeg hadde vist det i Champions League og i mine tidligere klubber, men å åpne målkontoen er alltid som «ok, jeg kan gjøre det».

Powered by Labrador CMS