Håper United kan stilne kompisen på Wembley

De to kompisene stjal overskriftene etter kvartfinalene. Nå håper Amad at United kan klare det Wolverhampton ikke klarte, nemlig å stoppe hans tidligere lagkamerat. 

Publisert Sist oppdatert

Amad besørget vinnermålet mot Liverpool på tampen av 2. ekstraomgang og sørget for at den dramatiske kvartfinalen mot rivalene fra Beatles-byen endte på lykkelig vis for United. 

Samtidig vant Coventry Midlands-derbyet borte mot Premier League-klubben Wolverhampton på omtrent like dramatisk vis. 

Ellis Simms ga Coventry ledelsen før Wolves snudde kampen på tampen. 

Amad og Ellis Simms jubler sammen etter at sistnevnte har scoret for Sunderland mot Birmingham. De to spillerne leverte strålende prestasjoner for Black Cats mens de var på utlån der.

Men Coventry utnyttet tilleggstiden ekstremt godt og Simms utlignet syv minutter på overtid før Haji Wright avgjorde ti minutter på overtid. 

Amad og Simms var begge stortalenter i hver sin Premier League-klubb, men med begrenset tillit fra sine respektive managere dro begge på utlån til flere klubber. 

Den daværende Everton-spilleren Simms og Amad storspilte sammen for Sunderland, og Amad legger ikke skjul på at han ser frem til å treffe kompisen igjen på Wembley.

– Vi gleder oss til kampen mot Coventry og for meg blir det et gjensyn med Ellis Simms som var lagkamerat med meg, men jeg håper det er vi som vinner og går til finalen. Vi er klare for kampen, forsikrer Amad til manutd.com.

21-åringen ble den store helten etter kvartfinalen mot Liverpool og innrømmer at det er en opplevelse han sent vil glemme. 

– Det var en utrolig dag for meg etter den scoringen. Å score et vinnermål i det siste minuttet mot en storklubb som Liverpool gjorde meg svært lykkelig og det har gitt med mye selvtillit, forklarer ivorianeren. 

Amad jubler sammen med lagkameratene etter vinnermålet mot Liverpool.

Om Amad blir blant de elleve som får starte på Wembley er heller tvilsomt, men 21-åringen kan bli en joker fra benken. 

– Enten jeg spiller fra start eller ikke er jeg alltid klar, og jeg er alltid klar til å komme inn fra benken, lover Amad. 

Manchester United og Coventry møtes førstkommende søndag i semifinalen av FA-cupen og vinneren vil da allerede vite hvem som blir finalemotstander. 

Manchester City og Chelsea møtes nemlig lørdag ettermiddag i den første av de to semifinalene. 

Powered by Labrador CMS