– Håper å rekke søndagens kamp

Publisert Sist oppdatert

Søndag tar Manchester United imot Tottenham på Old Trafford, i en kamp hvor gjestene fra London blant annet må klare seg uten Heung-min Son, Yves Bissouma og Pape Matar Sarr grunnet Asia- og Afrika-mesterskapet.

Den siste tiden har Spurs også hatt midtstopperparet Micky van de Ven og Cristian Romero ute, men ting kan tyde på at de begge kan rekke søndagens oppgjør.

Van de Ven var tilbake på benken da hvittrøyene slo Burnley 1-0 i FA-cupen på fredag etter et lengre skadefravær, og ifølge The Athletic sikter også Romero seg inn på å rekke møtet med United etter hamstringskaden han pådro seg rett før jul.

En tredje stopper som fort kan bli å se i Spurs-troppen søndag er Radu Dragusin, som skal være så godt som klar for en overgang til London-klubben fra Genoa.

For Uniteds del er det et håp om at blant andre Romeros landslagskollega Lisandro Martínez kan være tilbake, etter at Daily Mail rapporterte at 25-åringen også sikter seg inn mot søndagens oppgjør.

Med tanke på at Martínez ikke har spilt en kamp siden september, er nok imidlertid mulighetene mindre for at han kan gå rett inn i elleveren - selv om det jo er lov å håpe.

Powered by Labrador CMS