IMPONERT TEN HAG:

– Han sender en beskjed til resten av laget

Publisert Sist oppdatert

På del to av fredagens pressekonferanse med Erik ten Hag ble Hannibal Mejbris prestasjoner den siste tiden et tema.

20-åringen har startet de to siste kampene, og i ligakampen mot Burnley forrige helg skal han ha løpt til sammen 12,9 kilometer - mer enn noen annen United-spiller i en enkeltkamp så langt denne sesongen.

– Har tatt vare på muligheten

Ten Hag er åpenbart fornøyd med arbeidsinnsatsen til tunisieren og det han ellers har sett fra ham.

– Han sender en veldig god beskjed til resten av laget, at dette er det som kreves og at dette må være standardene. Når du spiller i den posisjonen, er dette hva du må bringe til laget for å få suksess.

– Spesielt når du spiller mot ballbesittelseslag. Han passer veldig godt inn og kan komme med gode bidrag til en god prestasjon og et resultat.

LØPSMASKIN: Hannibal Mejbri har virkelig løpt fra seg i de to kampene han har startet mot henholdsvis Burnley og Crystal Palace.

Ten Hag forteller at han ikke overrasket over det Hannibal har vist de siste kampene.

– Jeg synes ikke det, fordi allerede før jeg kom hit så var han i førstelaget. Han hadde hatt debuten sin, i fjor var han på lån, men i år gjør han fremskritt. 

– Derfor fortjente han en mulighet og han har nå tatt vare muligheten. Som jeg har sagt tidligere: hele tiden må han utvikle seg og bevise at han fortjener å spille, og slik er det for alle og hver eneste spiller i troppen.

Uaktuelt å hente inn forsvarere fra U21

Hannibal har spilt seg inn i varmen mens flere av Uniteds offensive midtbanespillere har vært ute med skade eller andre grunner.

Nå har situasjonen bedret seg med spillere som Mason Mount og Sofyan Amrabat tilbake fra skader, i tillegg til Christian Eriksen og Scott McTominay som var ute i forrige kamp.

I stedet er det heller store fravær i forsvaret.

På pressekonferansen fikk Ten Hag spørsmål om det er noen forsvarere på U21-laget eller i akademiet som kan komme inn i laget nå, men der er nederlenderen ganske tydelig.

– Nei, ikke akkurat nå. 

– På midtstopperplass har vi ikke problemer nå synes jeg. Det er mer på backene vi har problemer, sier han videre.

IKKE AKTUELT: Erik ten Hag kommer ikke til å hente inn noen nye spillere i troppen fra U21 eller akademiet, tross skadeproblemene i forsvaret.
Powered by Labrador CMS