- Han har gjort en imponerende jobb

Publisert

I sitt kampdagsintervju med MUTV før kampen mot Crystal Palace peker Erik ten Hag blant annet på hvordan det er å spille mot den samme motstanderen to ganger, samt at han snakker varmt om Roy Hodgsons retur til Crystal Palace.

- Vi hadde en lignende opplevelse forrige sesong mot Leeds. Man lærte ting fra den kampen, men det gjorde også motstanderen. Det er jeg sikker på kommer til å skje også denne gangen. 

Ten Hag blir så spurt om hvordan han ser på Hodgsons uttalelser om at det kommer til å være et helt annet Palace-lag som møter opp på Old Trafford lørdag enn hva United møtte tirsdag.

- Når du blir slått så ønsker du alltid å få din revansje. Det gir ekstra energi til troppen og det er også en forventning om å gjøre det bedre. Det er det vi forbereder oss på.

- Det er veldig imponerende det Hodgson har gjort etter han kom tilbake til klubben. Tallene hans er virkelig imponerende så vi må være godt forberedt og spille opp mot vårt beste om vi skal få med oss det resultatet vi ønsker som er å ta tre poeng.

FÅR ROS: Roy Hodgson får ros for jobben han har gjort etter han kom tilbake i managerstolen i Crystal Palace.

Handler om å opprettholde momentet

United har startet på en periode hvor det kommer kamper på løpende bånd. Når sesongen igjen tar en to ukers pause etter kampen mot Brentford neste helg kan United, med full klaff, gå inn med fem strake seiere.

Ten Hag liker det at kampprogrammet er tett.

- Vi har nå to seiere på rad og kampene kommer tett. Vi jobber med prosessen og det å vinne kamper. Vi må gi alt og legge all vår innsats i det for det holder ikke å bare være 99 prosent påskrudd.

Spennende trekning

Ligacup-trekningen mot Newcastle ble også et tema Ten Hag ble spurt om og virker å være en utfordring manageren ser frem til.

- Det er en stor kamp. Jeg tror alle er oppspilt over trekningen og ser frem mot den kampen, men det er likevel mange kamper før vi kommer så langt.

Powered by Labrador CMS