– Han er mer enn en venn for meg

Publisert

Ting har ikke akkurat gått på skinner for Antony etter overgangen fra Ajax i 2022, men mot Liverpool fikk brasilianeren i alle fall en stor opptur da han var helt avgjørende for at kampen gikk til ekstraomganger med sin 2-2-scoring.

I et intervju med klubbmedia uttrykker Antony sin takknemlighet overfor Diogo Dalot, som er og har vært en viktig støttespiller for ham i det som åpenbart har vært en tøff periode.

– Jeg er veldig takknemlig overfor God og for en venn som jeg snakker mye med. Diogo Dalot er mer enn en venn for meg - han er en venn som hjelper meg hver dag i klubben, sier Antony.

– Vi har et ordtak som vi alltid sier til hverandre: «Den tålmodige er uslåelig». Vi snakker alltid om det. Så jeg er veldig takknemlig for ham for hans råd, for øyeblikkene vi har snakket sammen. Han er en fyr som har hjulpet meg mye.

Diogo Dalot har vært viktig for Antony den siste tiden.

Før den viktige scoringen mot Liverpool stod Antony med én scoring i årets sesong; mot Newport i FA-cupens fjerde runde.

Han forteller imidlertid at han hadde en god følelse før den heseblesende kampen.

– Før kampen sa jeg til Diogo at jeg følte noe annerledes. Jeg følte noe godt, at jeg kom til å score i dag. Så jeg var veldig glad for det, sier Antony, før han fortsetter å komme med lovord om sin lagkamerat.

– Dalot er som sagt min beste venn her i klubben. Han er en fyr jeg alltid snakker med, som alltid gir meg råd og hans mentalitet er ekstraordinær.

Powered by Labrador CMS