De utlånte:

Greenwood scoret sitt første siden 2022 og Fernandez var nære kjempeskalp

Uniteds utlånte spillere har vært i aksjon i helgen og alle har klart seg ganske så bra.

Granada 2-2 Barcelona

Alvaro Fernandez startet for Granada da de var svært nære å ta en skikkelig skalp mot Barcelona. Akademiproduktet startet i sin vante venstre vingbackposisjon og framsto som pasningssikker og trygg med ballen.

Granada ledet 2-0 tidlig, men etter ha sluppet inn rett før pause og i det 85. minutt endte kampen uavgjort.

Fernandez ble byttet ut i det 58. minutt på stillingen 2-1.

Celta Vigo 2-2 Getafe

Mason Greenwood spilte fra start da Getafe spilte uavgjort borte mot Celta Vigo.

Greenwood så lagkamerat Borja Mayoral sørge for en drømmestart etter to minutter, før hjemmelaget utlignet halvveis ut i den første omgangen.

Da halvtimen var spilt ble Getafes Domingos Duarte utvist for sitt andre gule kort, men i det 33. minutt sendte Greenwood Getafe tilbake i føringen.

22-åringen ble spilt fri på nærmere blank kasse litt ut mot høyre og banket ballen opp i nettaket med høyrefoten.

Hans første nettkjenning på utlån i Getafe og hans første siden Uniteds 3-1-seier over Brentford i januar 2022.

Like før hvilen utlignet Jørgen Strand Larsen for Celta Vigo, og til slutt endte det altså 2-2.

Ipswich 4-2 Preston

Forrige helg noterte Brandon Williams seg for sin første nettkjenning på 1406 dager, og lørdag tegnet backen seg på scoringslisten nok en gang da Ipswich vant 4-2 i toppoppgjøret mot Preston.

Og det på strålende vis.

På stillingen 1-1 stjal 23-åringen ballen på egen banehalvdel, satte høy fart fremover, og kom seg til Prestons 16-meter før han banket ballen ned i motsatt hjørnet, via stolpen.

Seieren sørger for at Ipswich nå står med 28 poeng etter elleve serierunder i Championship, kun bak Leicester, og nå har skaffet seg en luke på åtte poeng ned til Preston på 3. plass.

Hearts 2-2 Hibernian

Will Fish startet som ventet i midtforsvaret da Hibernian fikk med seg uavgjort borte mot fjerdeplasserte Hearts.

Midtstopperen gjorde nok en god figur, og kunne heller ikke belastes for noen av baklengsmålene - det første et vakkert langskudd og det andre et selvmål.

Av Edinburgh Live får han karakteren 7 på børsen, med teksten:

– For en forskjell nesten et år kan gjøre. Hadde en marerittopptreden i forrige sesongs kamp, men i dag var han rolig og kontrollert i forsvaret.

NY SOLID OPPTREDEN: Will Fish.