Lisandro Martinez, Rasmus Højlund i samtale på Carrington med flere spillere i bakgrunnen.

- Golfkompleks kan bli Uniteds nye treningsanlegg

Manchester United er på leting etter nye steder som kan huse klubbens treningsfasiliteter og skal se på flere store golfkomplekser i nærheten av Manchester som aktuelle områder, det skriver Daily Mail.

Publisert

Dette skal være på bakgrunn av at klubben nå føler at Carrington er på vei til å bli for lite til å kunne huse all den aktiviteten som foregår i klubben og nærme seg makskapasitet. Det er allerede mangel på parkeringsplasser og det kan være det beste å anskaffe arealer andre steder.

Fokusområdet for søken etter et nytt anlegg skal være på sørsiden av Manchester og klubben skal ifølge Daily Mail hatt samtaler med et av de største golfkompleksene i området. 

United ser det som avgjørende at de igjen skal ha et verdensledende treningsanlegg og de ser ifølge kilder på det som det beste alternativet å flytte fra Carrington, som har huset United siden 1999. 

SJEFSMØTE: Sir Jim Ratcliffe, Erik ten Hag og Sir Dave Brailsford i samtale på dagens treningsarena Carrington da de nye minoritetseierne var på Carrington for å hilse på og møte de som jobber tettest på sport.

Kravene skal være at det i et område må være minimum 400 mål (journ. anm.) med byggbart land for at det skal være aktuelt for United å ta i bruk et annet område, og selv om det skjer jevnlige små oppgraderinger på Carrington er dette en erkjennelse av at United treningsanlegg på langt nær er på nivå med lag som City og Tottenham.

I artikkelen til Mike Keegan avsløres det at United har hatt samtaler med High Legh Park Golf Club.  Et golfkompleks som ligger i Knutsford som er i nærheten av der mange av Uniteds nåværende spillere også bor. 

Det kan avsløres at samtaler fant sted med High Legh Park Golf Club, men en avtale ble ikke oppnådd. En skogsbane som ligger i Knutsford, merket mange bokser, ikke minst fordi den var nær der mange av Uniteds spillere bor.

Kilder har avslørt at prosessen fortsatt er flytende. Et alternativ er å bygge et nytt anlegg og beholde Carrington og den tidligere basen The Cliff, og spre treningsoperasjonen på forskjellige steder. Uniteds kvinneside og akademi kan for eksempel forbli på Carrington, med herrelaget plassert på et nytt anlegg. Preferansen er imidlertid å være vert for alle på ett sted, dersom det skulle bli funnet et område som er stort nok.

Mark Roberts og Matthew Dixon under en golfrunde i 2014 på High Legh Golf Club.
AKTUELL: High Legh Golf Club skal ifølge Daily Mail være aktuell som ny treningsarena for Manchester United. Her fra en storturnering i 2014.

Uniteds administrerende direktør Collette Roche fører tilsyn med prosjektet. Roche begynte i klubben fra Manchester Airport i 2018 og hentet i 2022 Mags Mernagh, fra Leicester City, for å jobbe sammen med henne.

I 2020 tegnet Mernagh Leicesters nye, 185 mål store treningsbane. Ansett som en av de beste i landet. Den har 14 baner, eliteidrettsvitenskap og medisinske fasiliteter og tilpassede trenings- og hydroterapiområder. Den er også bygget på stedet til en tidligere golfklubb og har en ni-hulls bane.

United har ikke ønsket å kommentere saken.

Powered by Labrador CMS