– Glem alle som ikke bryr seg og prøver å splitte oss

Scott McTominay hater å skuffe fansen, og kommer med en klar beskjed til de som tror på alt som står media.

Publisert

Verken resultatene eller prestasjonene har vært så mye å skryte av den siste tiden, noe Scott McTominay også er tydelig på i et intervju med klubbmedia etter Newcastle-kampen. 

Først og fremst sårer det han og lagkameratene at fansen blir skuffet, forteller midtbanespilleren.

– Mine tanker er åpenbart med fansen nå, siden vi ikke spiller bra og det er vanskelig for dem - de jobber hardt og betaler sine opptjente penger hver uke på å komme og se på oss, og det minste vi kan gjøre er å spille bra og vinne fotballkamper.

 – Det skjer ikke for øyeblikket, og noen ganger er fotballen slik. Vi i garderoben må holde sammen og holde hodet kaldt, og vi kan ikke bli for emosjonelle med alt som foregår rundt oss. Det må vi blokkere ute.

LEI AV Å SKUFFE FANSEN: Scott McTominay.
LEI AV Å SKUFFE FANSEN: Scott McTominay.

Selv da laget lå under 0-3 hjemme mot Newcastle, kjente McTominay på støtten fra tribunen.

– Fansen er alltid der og står alltid bak oss. Jeg føler at spillerne føler det når vi er tilbake i garderoben - da er sinnet mot oss selv, og sinnet er også mot at vi ikke blidgjør fansen og gir dem det de ønsker.

– Jeg kan forsikre fansen at det nok er det viktigste i spillernes hoder. Vi ønsker å gjøre det for folket som reiser på hjemme- og bortekamper, og ser hver eneste kamp og støtter oss.

– Glem alle folkene som ikke bryr seg om oss og skriver dumme ting i media og prøver å splitte oss osv... Det er ikke er ikke viktig for oss nå. Alle må gå sammen, og når den neste kampen kommer, så må vi kjempe som hunder. 

 McTominay er ikke i tvil om at ting vil snu veldig snart.

– Selvsagt vil fansen høre oss si «vi må holde sammen», men det er sant. Alle ønsker at denne fotballklubben skal lykkes, og vi må stå sammen og prøve å være så gode som mulig med hverandre, i garderoben, for å få disse resultatene til å gå vår vei.

– Vi har mer enn nok talent i garderoben til å gjøre det og når du ser på gutta som spiller, men det er åpenbart noe nå som ikke klikker helt. Det er opp til manageren og spillerne å fikse det, og jeg er 100 prosent overbevist om at vi vil gjøre det.

Powered by Labrador CMS