Daily Telegraph:

Glazer-familien skal ha holdt seg unna Charltons begravelse i frykt for reaksjoner fra fansen

Publisert Sist oppdatert

- På mange vis var Glazer-familiens fravær i begravelsen til Sir Bobby Charlton, det største ikonet i klubben familien eier, et sterkere signal enn noen protestaksjon, skriver The Telegraph. 

Mens flere tusen United fans var samlet i respekt og takknemlighet, både ved Old Trafford og langs ruten i Manchester der Sir Bobby Charltons kiste passerte, skal Glazer-familien ha bestemt at det var best å holde seg unna begravelsen i frykt for at deres tilstedeværelse kunne skape reaksjoner blant fansen, skriver avisen.

ET SISTE FARVEL: Kisten til Sir Bobby Charlton passerer Old Trafford mandag ettermiddag der fans, spillere og ansatte i United tok et siste farvel med legenden.

Selv om en eventuell tilstedeværelse kunne skapt reaksjoner, peker Telegraphs United-journalist James Ducker på at fansens respekt for Charlton hadde gjort at dette ikke ville utviklet seg til en demonstrasjon mot Glazer-familien.

- Det ligger en betydelig symbolikk, at følelsene overfor de amerikanske eierne er så sterke, at Glazers velger ikke å delta i seremonien i Manchester-katedralen for å si farvel til en person som, i mange supporteres øyne, representerer akkurat de verdiene klubben ble bygget på og som Glazer-familien tramper på, skriver Ducker.

Powered by Labrador CMS