Geyse

Geyse-scoring i knepent tap mot Bayern

United-kvinnene er i disse dager på treningsleir i Herzogenaurach i Tyskland og onsdag var det klart for treningskamp mot Bayern München.

Der kom United best i gang, og ledet 2-0 etter scoringer av Leah Galton og sommersigneringen Geyse (hennes første i United-trøya) i den første omgangen.

Etter hvilen slo imidlertid det tyske storlaget tilbake og snudde til slutt kampen til 3-2-i sin favør, med det avgjørende målet fem minutter før fulltid.

Dermed ble det sesongoppkjøringens første tap for Marc Skinners mannskap, som tidligere har spilt uavgjort mot Leicester og slått Everton.