PRISDRYSSET FORTSETTER: 

Garnacho-brassen kåret til sesongens mål

Alejandro Garnachos drømmehelg fortsetter. Søndag ble brassesparket hans mot Everton kåret til sesongens mål i Premier League. 

Publisert Sist oppdatert

Det annonserte Premier League på sine nettsider søndag ettermiddag. 

Det var kanskje ingen stor overraskelse, for selv om det var mange lekre scoringer nominert til prisen, var det ingen så spektakulære som Garnacho sitt. 

Perlescoringen kom 26. november på Goodison Park. Diogo Dalots innlegg gikk over Garnacho, som på akrobatisk vis kastet seg rundt og brassesparket ballen i en bue over Everton-keeper Jordan Pickford og i det lengste hjørnet. 

- Jeg kan ikke tro det. Jeg så ikke engang hvordan jeg scoret. Jeg bare hørte publikum og sa «Oh my god», har Garnacho selv sagt om scoringen. 

Sesongens mål-prisen ble delt ut basert på stemmer fra publikum og et panel av fotballeksperter. 

Det har vært litt av en helg for Uniteds kantspiller. Garnacho scoret lørdag Uniteds første i FA-cupseieren over Manchester City og søndag stakk han altså av med denne gjeve prisen. 

Han slo tre av lagkameratene sine i kampen om den, for hele fire av de ti nominerte målene kom fra United-spillere. Bruno Fernandes, Kobbie Mainoo og Marcus Rashford var alle nominerte. 

Tidligere i mai kåret også BBC-programmet Match of The Day Garnachos brassespark til sesongens mål. 

Sist en United-spiller vant sesongens mål-prisen var i 2012/13. Da var det Robin van Persies ville volley mot Aston Villa som stakk av med prisen. To år tidligere vant Wayne Rooney den for sitt brassespark i Manchester-derbyet.

Vi gratulerer Alejandro Garnacho med prisen, og håper på flere drømmescoringer fra 19-åringen!

PS! United-keeper André Onana var nominert til sesongens redning for sin reaksjonsredning hjemme mot Burnley 27. april, men det var Luton-keeper Thomas Kaminski som stakk av med den prisen. 

Powered by Labrador CMS