Fire United-scoringer nominert til sesongens mål

Det har ikke vært altfor mye å juble for denne sesongen, men Manchester United stiller sterkt i sesongens mål-kåringen. 

Publisert Sist oppdatert

Hele fire av totalt ti nominerte perlescoringer tilhører nemlig Manchester United-spillere. Det ble klart da Premier League annonserte de nominerte scoringene onsdag. 

Dette er de nominerte United-målene: 

Bruno Fernandes vs Burnley

En rett og slett lekker volley fra United-kapteinen. Jonny Evans lange pasning var millimeterpresis og Fernandes sin avslutning utsøkt. Teknisk vanskelig å utføre, men utført på upåklagelig vis.

Alejandro Garnacho vs Everton

Flere har allerede uttalt at brassesparket til Garnacho var enda bedre enn Wayne Rooney sitt mot Manchester City, og det sier vel sitt. Diogo Dalots innlegg så ut til å være upresist, men Garnacho gjorde det utenkelige med sitt akrobatiske svev. 

Kobbie Mainoo vs Wolves

Da United trengte det som mest tok unge Mainoo ansvar, dro av flere mann og plasserte ballen elegant i det lengste hjørnet. En scoring som sikret seieren for United, og som for alvor viste alle hvor god denne midtbanespilleren faktisk er. 

Marcus Rashford vs Manchester City

Det har vært langt mellom høydepunktene for Marcus Rashford denne sesongen, men denne tar vi gjerne en reprise på i lørdagens FA-cupfinale. Et knallhardt skudd fra distanse som nesten ødela tverrliggeren på Etihad før den spratt i bakken og i mål. 

I tillegg tar vi med at André Onana sin redning mot Burnley er nominert til sesongens redning.

Sesongens mål-kandidatene kan du se her: 

Vinneren kåres basert på stemmer fra folket samt et panel av fotballeksperter. Dersom du ønsker å stemme kan du gjøre det her

Uten at vi sitter på noen som helst form for informasjon om stemmene, er det vel ikke urimelig å holde en knapp på Garnachos vanvittige brassespark mot Everton.

BBC-programmet Match of the Day har allerede kåret det til sesongens mål i sin kåring, så gjenstår det å se om fansen deler BBC-ekspertenes oppfatning. 

Sist en United-spiller vant sesongens mål-prisen var i 2012/13. Da var det Robin van Persies ville volley mot Aston Villa som stakk av med prisen. To år tidligere vant Wayne Rooney den for sitt brassespark i Manchester-derbyet. 

Prisvinneren annonseres søndag 26. mai. 

De øvrige målene som er nominert: 

Kaoru Mitoma (Brighton) vs Wolves

Saman Ghoddos (Brentford) vs Burnley

Alexis Mac Allister (Liverpool) vs Fulham

Oscar Bobb (Manchester City) vs Newcastle

Cole Palmer (Chelsea) vs Everton

Moises Caicedo (Chelsea) vs Bournemouth

Powered by Labrador CMS