Freser mot Ten Hag i «Uno»: – Provoserer meg!

Så var Manchester United nede på jorda igjen.

Etter en god start på det nye året, inneholdt 1-2-tapet for Fulham alle ingrediensene som har skapt bekymring denne sesongen. 

Erik ten Hag valgte imidlertid å se «det store bildet» på pressekonferansen etter kampen. 

– Dette var bare ett tap. Man må se det større bildet, og i det større bildet ser det veldig bra ut, sa manageren.

Uttalelsen får Jon Martin til å frese i «Uno»-studio:

– Jeg kjenner at det er et eller annet i meg som begynner å småboble, sier programlederen.

– Hvis vi skal snakke om dette store bildet, så ser det store bildet til Erik ten Hag ikke bra ut i det hele tatt. For det store bildet til Manchester United er at denne sesongen startet sinnssvakt svakt hjemme mot Wolverhampton. Det store bildet er at Manchester United ikke er i Champions League når dette sluttspilltoget begynte å gå. Det store bildet er at Manchester United er slått ut av ligacupen, og at Liverpool beviser at det går an å vinne en ligacup med et tilnærma B- eller -juniorlag på Wembley. 

– Det store bildet er at Manchester United har hatt en dårlig sesong, men han henviser til at det store bildet er en god periode i 2024, som nå effektivt er stoppa, og det kjenner jeg provoserer meg. 

– Han er på en audition for å redde denne jobben, for at han skal fortsette som United-manager, og omsider har det kommet inn en minoritetseier i Jim Ratcliffe, som bruker helt andre midler enn Glazer-familien. Han har satt seg ned med pressen, han har gjort et intervju, han refererer til dette med «best in class», om hvilke standarder som skal settes. 

– Da kan du ikke komme ut og si etter tap for Fulham at United skulle vunnet! For Manchester United leverer noe av det svakeste vi har sett denne sesongen. Og det er i konkurranse med ganske mange bedritne prestasjoner!

I studio sitter også Dag og Eivind, og i tillegg til Ten Hag snakkes det blant annet om Marcus Rashford og tallene manageren bør holde skjult for INEOS. 

Andy Mitten ringes opp, og United-journalisten gir sine «takes» på Ten Hag, Rashford og ryktene som kobler Ole Gunnar Solskjær til Bayern München.

På tampen av episoden kåres vinneren av Uno-quizzen til Arne Scheie.

Powered by Labrador CMS