Fredagen og nattens landskamper

Scott McTominay og Skottland gikk på et stortap fredag kveld,  mens Sofyan Amrabat og Alejandro Garnacho vant nattens kamper.

Landskamppausen har nettopp begynt og fredag kveld kom to nye United-spillere komme i aksjon.

Natt til lørdag var også Alejandro Garnacho i aksjon, da Argentina slo El Salvador 3-0. United-spilleren fikk hele andre omgangen på banen.

Scott McTominay og Skottland gikk på et stortap da de møtte Nederland på Amsterdam Arena fredag kveld. Hjemmelaget scoret hele 4 mål, og blant målscoreren var Wout Weghorst, som spilte andre halvdel av forrige sesong i United-drakt. Sett bort ifra resultatet, spilte Skottland sterkt. Begge lag kjempet for scoringer og temperaturen på banen var høy.

United-spilleren spilte 90 gode minutter og fulgte dermed i kaptein Bruno Fernandes´spor med å fullføre hele kampen, til tross for å ha spilt alle de 120 minuttene mot Liverpool på søndag. McTominay var godt synlig i kampen og var med på å skape flere gode sjanser, men spillerne som tok mesteparten av oppmerksomheten var Cody Gakpo og Jeremie Frimpong, som tidligere har vært koblet til United under overgangsvinduene.

Nederland 4-0 Skottland

Mål: 1-0 Tijjani Reijnders (40), 2-0 Georginio Wijnaldum (72), 3-0 Wout Weghorst (84), 4-0 Donyell Malen (86).

Oppstilling:Angus Gunn, Andy Robertson, Scott McTominay, Kieran Tierney (John Souttar 68), John McGinn, Ryan Christie (Stuart Armstrong 74), Jack Hendry, Billy Gilmour (Lewis Ferguson 69), Ryan Porteous, Lawrance Shankland (Ché Adams 68) Nathan Patterson (Anthony Ralston 74).

United.no oppdaterer med det mål og det viktigste rundt United-spillerne.

86 min: MÅL. Scoringene kommer som perler på en snor. Denne gangen er det Donyell Malen.

84 min: MÅL. Nederland øker ledelsen nok en gang. Scoringen settes av Wout Weghorst, som spilte andre halvdel av forrige sesong i United-drakt.n

82 min: Tidligere United-spiller Daley Blind kommer inn med den oransje drakten.

77 min: McTominay prøver å heade ballen inn i mål, men den går akkurat utenfor. Skotten ser ikke fornøyd ut.

74 min: Skottland gjør to nye bytter. Ryan Christie og Nathan Patterson byttes ut med Anthony Ralston og Stuart Armstrong. Til tross for seks bytter løper McTominay fortsatt på banen.

72 min: MÅL. Nederland øker ledelsen etter nydelig og kontrollert spill som ender med en heading inn i mål av Georginio Wijnaldum.

68 min: Tre bytter gjøres for Skottland. Lawrance Shankland, Billy Gilmour og Kieran Tierney går ut for Ché Adams, John Souttar og Lewis Ferguson.

61 min: McTominay kaprer ballen og sender den til Shankland, men avslutningen ender i tverrliggeren.

50 min: Enorm redning av Angus Gunn. Kanskje kampens største sjanse?

48 min: McTominay får en god sjanse og avslutter på mål, men ballen blokkeres av forsvaret.

46 min: Andre omgang har startet. Ingen bytter ble gjort i pausen.

40 min: MÅL. Et sterkt angrep av Nederland ender med scoring. Et enormt kraftfullt skudd utenfra 16-meteren av Tijjani Reijnders som får sitt første landslagsmål.

35 min: United-spilleren vinner ballen på midtbanen og starter et enormt løp som ender i en stor målsjanse for Skottland, men som dessverre skytes over mål.

33 min: Gakpo forventer å bli felt av McTominay og slenger seg innenfor 16-meteren, men dommeren lar seg ikke lure og lar kampen gå. United-spilleren er ikke nær nederlenderen.

31 min: McTominay felles nok en gang og får tildelt enda et frispark. Til tross for at dette er en treningskamp, er temperaturen på banen høy.

3o min: McTominay stemples og får et frispark. Memphis Depay får det gule kortet etter å ha satt knottene i United-spilleren.

30 min: McTominay får frispark mot seg etter at ballen spretter opp i armen han.

17 min: Skottland får en enorm sjanse, men Nederlands keeper gjør en ellevill redning. Største mulighet så langt.

12 min: McTominay mister ballen og en farlig sjanse skapes fra Nederlands side, men Skottlands forsvar vinner ballen tilbake.

8 min: Scott McTominay får gult kort etter å ha satt ut armen som treffer motstanderen i brystet.

1 min: Kampen er i gang.

Marokko 1-0 Angola

Sofyan Amrabat var ikke i aksjon mot Liverpool, men fikk 75 minutter for Marokko da de møtte Angola. Hjemmelaget vant 1-0 etter et selvmål fra Angola.