varoff

Fra vill jubel med Garnacho til tap langt på overtid

Det ble en ellevill kamp da United avsluttet siste kamp før landslagspausen med å tape 3-1 borte mot Arsenal, og det etter at United bare to minutter før 90. minutt var omme trodde de selv hadde tatt ledelsen i kampen.

Alejandro Garnacho ble da spilt gjennom alene med keeper, gjorde ingen feil, men VAR fjernet scoringen etter en offside på noen centimeter.

Skjermbilde 2023-09-03 kl. 19.46.21

Seks minutter på overtid fikk Arsenal så corner. Den havnet hos Declan Rice, som fra skrått hold skjøt ballen via Jonny Evans og forbi André Onana.

Det var ørsmå marginer, og de gikk dessverre imot United.

11 minutter på overtid, da United kastet alt fram i et forsøk på å utlikne, kontret Arsenal så inn 3-1.

Dermed ble det tap for United, og en landslagspause seks poeng bak City, og fire poeng bak Arsenal, Liverpool, West Ham og Tottenham.

Det er andre sesongen på rad United taper helt på tampen på Emirates, etter at det ble 3-2-tap samme sted i januar.

Avsluttet med Maguire og Evans

Det ble en merkelig kamp på flere måter, siden United avsluttet kampen med Harry Maguire og Jonny Evans som stopperpar, etter nye skader i forsvarsrekka.

Rasmus Højlund viste musklene sine i den drøye halvtimen han fikk som innbytter.

United tok også ledelsen 1-0 etter en flott Marcus Rashford-scoring, bare for at Martin Ødegaard utliknet like etter. Så trodde Arsenal at de fikk straffe etter hvilen, bare for at VAR tok bort den også.

Totalt sett gjorde United en akseptabel bortekamp mot en vanskelig motstander, men uten at det altså ga uttelling.