KEANE OG NEVILLE: 

Forteller om doping-mistanker i ny podkast

Publisert Sist oppdatert

Gary Neville og Roy Keane er faste deltakere i panelet i den populære podkasten Stick to football sammen med Jamie Carragher og Ian Wright. 

I den ferskeste episoden av den populære podkasten snakkes det om de største og verste kveldene i Europa, før samtalen ledes inn på møtene med italienske lag i Champions League. 

Verken Neville eller Keane nevner spesifikke lag eller spillere i podkasten, og Neville understreker sågar at de må trå varsomt av juridiske hensyn. 

REDUSERINGEN: Roy Keane stanger inn 1-2 og United har startet opphentingen mot Juventus i semifinalen av Champions League i 1999. Verken Keane eller Neville nevnte Juventus ved navn, men klubbens tidligere lege ble funnet skyldig for EPO-behandling av spillere i klubben i tidsrommet 1994-1998.

Neville nevner imidlertid en kamp mot et italiensk lag tidlig på 2000-tallet der han og et par av medspillerne tenkte at «det var noe som ikke stemte». 

– Når en ser tilbake på hva som ble avdekket innen sykkelsporten og andre idretter og leger som var involvert tenker du «Hang On». Vi var veldig sterke rent fysisk og drakk lite. Jeg kom av banen mot et italiensk lag en gang og tenkte «Det er noe som ikke stemmer her». Jeg vet at det er flere av de andre spillerne tidlig på 2000-tallet som tenkte nøyaktig det samme.

Roy Keane er enig, men heller ikke han nevner spesifikke lag eller spillere.  

– Da vi møtte bestemte lag var jeg fullstendig utmattet da jeg gikk av banen. Jeg så på motstandernes spillere, et par av de italienske lagene, og tenkte at de ikke så ut som de hadde spilt kamp engang. 

Den tidligere Juventus-legen Riccardo Agrico ble i 2004 funnet skyldig for å ha gjennomført eksperiment med EPO (bloddoping) i Juventus i tidsrommet 1994-1998

Powered by Labrador CMS