Forsvarer Onana: – En del av fotballen

Publisert Sist oppdatert

Det gikk ikke veien i onsdagens bortekamp mot Bayern München. 

I midtforsvaret fikk Victor Lindelöf igjen sjansen sammen med Lisandro Martínez, og etter kampen var svensken tydelig på at det var en tøff test på Allianz Arena.

– Å komme hit er alltid tøft. Vi spilte mot et veldig, veldig bra lag, sier han til MUTV.

– Vi klarte fortsatt å score tre mål, men vi fikk ikke et resultat. Det er selvfølgelig frustrerende da vi åpenbart ønsket et bedre resultat.

Veien mot et godt resultat ble brått tøffere da André Onana tabbet seg ut på 1-0-målet, og etter kampen tok målvakten selv på seg all skyld og kalte kampen for «en av hans verste».

Lindelöf forsvarer imidlertid lagkameraten.

– Feil er en del av fotballen. Det skjer, men det handler om hvordan vi slår tilbake fra det, sier han.

– Jeg synes vi startet kampen bra og så slapp vi jo inn det første målet. Etter det må vi bare fortsette å gjøre jobben vår og spille fotballen vi ønsker. Vi kom ut i andre omgang og ønsket å gi det et forsøk, og vi klarte å score tre mål.

Neste mulighet for Lindelöf, Onana & co. er førstkommende lørdag når Burnley venter på Turf Moor.

– I Premier League er det alltid tøft. Nå handler det om å komme seg, vi blir her i natt og skal prøve å få en god natts søvn og restituere bra. Så flyr vi tilbake til Manchester for å forberede oss til kampen på lørdag. 

– Alle er ivrige etter å spille den kampen også, å slå tilbake og få tre poeng og forhåpentligvis fortsette med det etter det

Powered by Labrador CMS