Onana tar all skyld: – En av mine verste kamper

André Onana strekker hendene i været etter at keepertabben på Allianz Arena ble startskuddet på en målfest Manchester United gikk tapende hjem fra.

Publisert

Etter en snau halvtime fyrte Leroy Sané av gårde et skudd som gikk rett på Manchester Uniteds nye sisteskanse. En uheldig Onana slapp ballen i mål, og ble liggende utrøstelig på gressmatta i München.

Det var det første av til sammen fire baklengsmål i Uniteds 3-4-tap mot Bayern München.

– Det er tungt. Vi startet veldig godt, men etter feilen min mistet vi kontroll på kampen. Det er en vanskelig for oss og for meg, sa Onana til TNT Sports etter Champions League-oppgjøret.

– Vi havnet under på grunn av den feilen. Det må jeg lære av, og være sterk. Jeg er glad for at laget klarte å slå tilbake.

Onana kom til Manchester med glødende rapporter om pasningssikre føtter. 14 baklengsmål på 6 kamper har imidlertid gitt kameruneren en tøff start på United-karrieren.

– Jeg har mye å bevise. Starten min i Manchester United har ikke vært så god. Den har ikke vært som jeg ønsket at den skulle være. Dette var en av mine verste kamper, sier Onana etter det som var lagets tredje strake tap – alle med minst tre baklengsmål.

– Det er tøft. Vi må stå sammen, og jobbe hardt.

Nå må 27-åringen forberede seg på tøffe overskrifter i de engelske avisene torsdag morgen.

Rio Ferdinand er blant dem som er nådeløse med Onana etter keepertabben.

– All skyld må legge på Onana. Det skal være en enkel redning, sa Ferdinand til samme TV-kanal.

– Det er ikke et vanskelig skudd å håndtere i det hele tatt. Du forventer at han skal redde den. Det bare oppsummerer Manchester Uniteds sesong. Mange av baklengsmålene kunne vært unngått. Dette var en stor anledning han ikke klarte å håndtere.

Powered by Labrador CMS