thorisdottir210523n

Forlater United: – Jeg kan ikke uttrykke hvor lykkelig og stolt jeg er over å ha vært en del av dette laget

Publisert Sist oppdatert

Litt ut av det blå kom bekreftelsen onsdag kveld: Maria Thorisdottir forlater United.

30-åringen har signert for Brighton & Hove Albion, og blir altså værende i WSL.

Veien frem til en plass på førstelaget virket noe lang, og Thorisdottir er nok lysten på mer spilletid enn hun ville fått i United kommende sesong. Hun var en populær spiller blant United-fansen, mye takket være at en alltid visste at hun kom til å gi 100% i alle dueller.

Totalt fikk Thorisdottir 45 opptredener for United siden hun kom til klubben i januar 2021, og hun scoret ett mål på de kampene.

Lykke til videre, Maria!

Thorisdottirs avskjedshilsen:

«Tusen takk for alt. Jeg vil aldri kunne sette ord på hvor fin min tid i denne klubben har vært. Jeg har minner som vil være med meg for alltid, og jeg har fått vennskap som vil vare hele livet.

Takk til fansen for støtten hele veien siden jeg kom til klubben. Dere har hatt den høyeste røsten, og har støttet oss gjennom oppturene og nedturene.

Til mine lagkamerater. Jeg føler meg så takknemlig for å ha vært en del av et sånt helt spesielt miljø de siste tre årene. Jeg kan ikke uttrykke hvor lykkelig og stolt jeg er over å ha vært en del av dette laget. På grunn av dere har jeg lært så mye, og dere har hjulpet meg med å gjøre denne reisen så spesiell for meg. Dere vil alltid være min familie, og vårt samhold og lagånd vil leve med meg for alltid.

Denne klubben vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Takk igjen!

Powered by Labrador CMS