Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo.

KOBBIE MAINOO:

– Forhåpentligvis blir det et ikonisk bilde i fremtiden

Publisert

18 år gamle Kobbie Mainoo har imponert noen og enhver denne sesongen.

Etter den blytunge skaden han pådro seg i fjor sommer, har den unge midtbanespilleren virkelig slått seg frem som en nøkkelspiller for Erik ten Hags Manchester United de siste par månedene.

Diamanten på midtbanen har allerede vist seg toneangivende med scoring mot både Newport og Wolverhampton. Mot sistnevnte ble han attpåtil matchvinner på overtid.

I hjemmekampen mot West Ham regisserte 18-åringen sammen med Rasmus Højlund og Alejandro Garnacho et smykke kunstverk som har gått sin seiersgang på det store internett:

GNISTRENDE STEMNING: 3-0-seieren mot West Ham i februar fikk Old Trafford til å riste.

Bildet, som på mange måter symboliserer den unge drivkraften i klubben, ble et tema da Mainoo nylig tok en prat med klubbmediene i forbindelse med en trening med klubbens åtteåringer. 

– Jeg forstår på en måte at bildet har skapt så mye entusiasme. Vi er tre spillere som alle trolig har en lys fremtid. Forhåpentligvis kan det bli et ikonisk bilde i fremtiden. Jeg håper vi kan utrette store ting for denne klubben, forteller Mainoo.

18-åringen åpner samtidig opp om forholdet til Garnacho og Højlund.

– De er mine gutter. Vi er alle unge, og vi gjør mye sammen. Jeg har kjent «Garna» siden vi var sammen i akademiet. Den gangen kunne kan ikke engelsk så godt, men vi har utviklet et godt forhold. Jeg håper det kan fortsette sånn med alle tre, fortsetter den unge juvelen.

Onsdag kveld venter en ny mulighet for Mainoo til å gjøre en glimrende debutsesong enda bedre når Nottingham Forest venter i FA-cupen.

Powered by Labrador CMS