- Foretrekker United over Bayern

Publisert Sist oppdatert

Zinedine Zidane foretrekker å trene Manchester United fremfor Bayern München. Det melder franske L'Équipe (her gjengitt på engelsk av The Sun).

Erik ten Hags posisjon på Old Trafford er usikker og den nederlandske treneren kan forlate klubben ved sesongslutt. Den franske treneren sees på som en potensiell erstatter.

L'Équipe rapporterer at en avtale om at Zidane erstatter Thomas Tuchel i Bayern München ved sesongslutt er nær. Imidlertid må flere hindringer ryddes av veien før en ansettelse er sikret. Ifølge rapporten er en stor utfordring at Zidane foretrekker å ta på seg managerrollen i Manchester United.

KOBLES TIL UNITED: Zinedine Zidane kan være en av kandidatene til managerjobben i United.

Det påstås også at det tyske språket, samt livet i Bayern, er store hindringer. Rapporten hevder at språkvansker også ville være et problem for ham i England, men betydelig mindre enn i Tyskland.

Tidligere har United.no skrevet om at Sir Jim Ratcliffe og INEOS drømmer om å ansette den franske fotballegenden som ny United-manager. Det meldte Foot Mercato-journalistene Santi Aouna og Sebastian Denis. Imidlertid skrev den franske nettsiden at det uansett ikke vil være noen enkel jobb å overtale Zidane, som fortsatt venter på at det rette prosjektet skal du dukke opp etter at han forlot Real Madrid i 2021.

Powered by Labrador CMS