– Fernandes har gitt beskjed til United om at han ønsker å bli i klubben

Bruno Fernandes skal være åpen for å forlate Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere tirsdag meldte Samuel Luckhurst i lokalavisa om usikkerhet i spillergruppa vedrørende Bruno Fernandes' fremtid, og at portugiseren er åpen for å forlate United. 

Det ble også presisert der at Fernandes også vil være tilfreds med å bli i klubben, og svært troverdige David Ornstein i The Athletic skriver tirsdag kveld at det er ventet at Fernandes blir værende hvor han er.

United skal ha hatt et møte med Fernandes om fremtiden forrige uke, og klubben gjorde det da klart at de ønsker at midtbanespilleren skal bli på Old Trafford, og Fernandes selv skal da også ha gitt uttrykk for et ønske om å bli værende.

United-kapteinen skal i møtet ha forhørt seg om retningen United skal i, for å finne ut om egne ambisjoner matcher klubbens, og en avskjed kan ikke helt avvises om det kommer et stort bud som United har et økonomisk behov for å akseptere. Alle partene skal uansett ha forlatt samtalene med en følelse av at Fernandes fikk tilfredsstillende svar på spørsmålene han hadde, og det skal være en sterk forventning om at han blir værende i United.

Sir Dave Brailsford, Jason Wilcox og Matt Hargreaves var med på møtet med Fernandes og hans representanter.

Teknisk direktør Jason Wilcox skal ha vært med på møtet.

Tidligere tirsdag: – Åpen for å forlate United

Bruno Fernandes ble gjort til kaptein i fjor. Nå kan portugiseren ende opp med å forlate United-skipet etter bare en sesong som kaptein. 

United-journalist, Samuel Luckhurst, skriver i Manchester Evening News at United-spillerne er usikre på om Bruno Fernandes er kapteinen deres neste sesong. Samme mann skriver også at midtbanespilleren selv skal være åpen for å forlate United etter fire og et halvt år i klubben. 

Samtidig presiseres det også at Fernandes vil være tilfreds med å bli værende i klubben.

Bayern München og Inter Milan skal være interessert i  å sikre seg midtbaneelegantens tjenester. 

TOPPSCORER: Bruno Fernandes er Uniteds topscorer denne sesongen, nå kan han være på vei til å forlate Manchester United.

United på sin side, foretrekker å beholde Fernandes som er under kontrakt til 2026. Klubben har også muligheten til å utløse en klausul som binder han til klubben ett ytterligere år. 

Skulle det imidlertid komme et solid tilbud på bordet kan United la seg friste til å tjene penger på Fernandes som fyller 30 år i September. 

Bruno Fernandes er Uniteds topscorer denne sesongen med 15 mål. 

Powered by Labrador CMS