ROMANO OM ZIRKZEE: 

- Får en femårskontrakt

Joshua Zirkzee nærmer seg Manchester United. 

Publisert Sist oppdatert

Joshua Zirkzee nærmer seg Manchester United, meldte treffsikre David Ornstein for The Athletic søndag. 

Et par dager senere, tirsdag, melder Fabrizio Romano at United har tilbudt Zirkzee en femårskontrakt og at alt er i orden. Journalisten skriver at United er klare for å fullføre Zirkzee-overgangen i løpet av de kommende dagene. 

Partene har blitt enige om de personlige betingelsene og United har også blitt enige med Zirkzees representanter om agenthonorar. 

Det har lenge blitt rapportert at United er forberedt på å utløse Zirkzees utkjøpsklausul på 40 millioner euro, men en så stor engangssum kan være et problem for United. 

Ornstein skriver at United derfor vurderer om de skal aktivere utkjøpsklausulen eller om de skal prøve å forhandle frem en annen pris.

Mandag skriver Sami Mokbel/Simon Jones i Daily Mail at United er ventet å utløse utkjøpsklausulen i løpet av de kommende dagene, og at man er svært nær en enighet om 23-åringen.

Her kan du lese united.no-redaktør Dag Langerød sin speiderraport om det som etter alt å dømme blir Uniteds nye spiss: 

Zirkzee, som lørdag kveld fikk landslagsdebuten da Nederland slo Tyrkia i EM, skal ha blitt overbevist om å gå til Manchester United etter flere telefonsamtaler med Erik ten Hag.

Tidligere denne uken meldte lokalavisen i Bologna at Zirkzee hadde bestemt seg for United

Og nå skriver Ornstein at en avtale nærmer seg. Det samme skriver Fabrizio Romano, som skriver at United har fått grønt lys fra både Zirkzee og Matthijs De Ligt. 

Den høyreiste spissen, som rager 193 centimeter over bakken, hadde en meget god 2023/24-sesong for et Bologna som imponerte voldsomt og sikret Champions League-spill for første gang i klubbens historie. Zirkzee bidro med 11 scoringer og 5 målgivende pasninger på 34 seriekamper.

Les mer om hva United trolig får i Zirkzee her: 

Powered by Labrador CMS