NOTISER:

Falcao vender hjem - klar for colombiansk klubb

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 22. juni

Falcao vender hjem - klar for colombiansk klubb

Tidligere Manchester United-spiss Radamel Falcao er klar for den colombianske klubben Millionarios og reiser dermed hjem etter 15 år i Europa. 

Dette blir faktisk første gang Falcao spiller på det øverste nivået i hjemlandet Colombia. Han spilte litt i landets 2. divisjon før han gikk til argentinske River Plate. Derfra gikk turen videre til europeisk fotball. 

- Da jeg forlot Colombia, sa jeg at jeg en dag ville komme hjem og spille her, spesielt for Millionarios, favorittklubben min. Jeg har vært nær å returnere til Colombia før, men jeg har aldri spilt her og tror dette er det jeg mangler, sier Falcao selv. 

Falcao var på lån i United i 2014/15-sesongen. Han spilte 29 kamper og scoret fire mål. United fikk dessverre aldri glede av den målmaskinen han var i Porto og Atlético Madrid. Alvorlige kneskader hadde satt sitt preg på spissen innen han gikk til United. 

Nå er han klar for Millionarios, og i en alder av 38, kan dette være El Tigre sin siste dans.

Tirsdag 18. juni

Nye regler for annonsering av lagoppstillinger

Premier League har annonsert, her gjengitt av Daily Mirror, at reglementet for når lagoppstillingene for lag skal bli offentliggjort.

Dagens løsning har vært 60 minutter før kampstart, men dette kan det nå bli en endring på. Det er ventet at dette blir endret til 75 minutter før kampstart i det nye reglementet som skal gjelde fra og med kommende sesong. 

En annen endring er at Premier League fra og med sesongen 2024/2025 skal ta i bruk den offside-regelen som også blir brukt i det pågående EM-sluttspillet.

Mandag 17. juni

Blundell giftet seg med Cheltenham-spiller

I juni i fjor annonserte United-back Hannah Blundell at hun hadde forlovet seg med kjæresten Tom Pett, som da hadde fullført sin andre (og siste) sesong i Port Vale. 

Siden det har Pett signert for Cheltenham, som han rykket ned med, og ligasesongen var ikke all verden for Blundells United heller – men hun kunne i det minste en finaleseier i FA-cupen etter Uniteds 4-0-seier mot Tottenham på Wembley. 

Denne helga kunne uansett begge feire, siden de nå har giftet seg.

Powered by Labrador CMS