Burnley - United

Evans og Bruno-magi sikret etterlengtet seier

Publisert Sist oppdatert

United stakk av med alle tre poengene på Turf Moor og fikk dermed slutt på rekken med dårlige resultater.

Burnley yppet seg i første omgang og skapte også mest. Allerede etter drøye ti minutter spilt måtte Onana ut i full strekk. Bare seks minutter seinere traff Burnley stolpen. Deretter var det United sin tur. 25 minutter var spilt da hele Tur Moor trodde at Jonny Evans hadde sendt United i ledelsen, men VAR ville det annerledes og annullerte scoringen etter at en offsideplassert Højlund forstyrret keeper.

ØYEBLIKKET: Jonny Evans scorer i sin første kamp fra start siden 2015, bare for å få øyeblikke ødelagt av VAR. Foto:

Sekundet før klokken bikket 45 minutter fant Jonny Evans, Bruno Fernandes med en følsom pasning i bakrom. Kapteinen lar seg ikke be to ganger og banker ballen i mål på hel volley. En scoring Robin Van Persie ville vært stolt av.

Andre omgang var ingen fyrverkeri for verken den nøytrale seer eller sett med United-øyne. Men United gjorde jobben og tar tre poeng med seg tilbake til Manchester. Det var også gledelig å se Jonny Evans som leverte en strålende målgivende pasning. Det er også verdt å nevne at Raphaël Varane var tilbake på banen for United. Han ble byttet inn i det 79. minutt for Sergio Reguilón.

Neste kamp for United er mot Crystal Palace i Ligacupen på tirsdag. Kampstart er klokken 21.00Powered by Labrador CMS